Noi candidați și noi aspirații. PSD propune doi antreprenori de succes la funcțiile de primar în Hârtop și DolhascaActualitate

Noi candidați și noi aspirații. PSD propune doi antreprenori de succes la funcțiile de primar în Hârtop și Dolhasca

       Accesări: 1319

Candidați noi, pentru vremuri noi. PSD aduce în fața electoratului din zona Fălticeni oameni pregătiți, determinați și dornici să dezvolte comunitatea locală într-un ritm accelerat. Pentru comuna Hârtop și orașul Dolhasca social-democrații propun doi antreprenori de succes, evenimentele de lansare ale candidaturilor la cea mai importantă funcție din administrația locală fiind oficializate în zi de sărbătoare.

Sorin Trifina și Mircea Mihai sunt piesele de avangardă pe care PSD le aduce în fața electoratului din cele două localități.

Sunt oameni care nu au mai făcut politică, dar care vor să implementeze modelul de succes din antreprenoriat în administrația locală.

Membrii organizațiilor locale și simpatizanții PSD au fost invitați în duminica Floriilor să ia parte la debutul candidaților.

Evenimentele au avut loc la căminele culturale din localitățile Hârtop și Dolhasca, unde Sorin Trifina și Mircea Mihai au fost întâmpinați cu entuziasm și sala plină de susținători.

Codrin Benta

Într-o atmosferă de speranță și bucurie, noii candidații social-democrați au dezvăluit emoțiile firești, planurile pentru dezvoltarea comunității locale și echipa de consilieri locali.

Un semnal puternic de unitate și susținere au transmis membrii delegații de la vârful PSD Suceava.

Cu ocazia lansării candidaturilor au fost prezenți senatorul Ioan Stan, liderul PSD Suceava, deputații Mirela Adomnicăi și George Șoldan, subprefectul Cristian Șologon, primarul Cătălin Coman, profesorii Petru Crăciun și Matei Gabriel, inspectori adjuncți ai ISJ Suceava.

Senatorul George Mîndruță, coordonatorul zonei și al Colegiului 4, promotorul celor două evenimente de lansare, și-a exprimat bucuria și plăcerea de a-i prezenta pe Sorin Trifina, candidatul PSD la Primăria Comunei Hârtop, și Mircea Mihai, candidatul PSD la Primăria orașului Dolhasca.

Fiecare dintre invitați au motivat de ce și pentru ce au ales cei doi antreprenori ca să candideze la funcția de primar, arătând că Sorin Trifina și Mircea Mihai sunt modele de succes, buni familiști, oameni care aduc valoare, respect și continuitate prin activitățile lor.

Candidații Sorin Trifina și Mircea Mihai, vizibil emoționați, în noua lor postură, au expus gândurile lor de bine, dorința de schimbare și faptul că sunt motivați să aducă în cele două localități, comuna Hârtop și orașul Dolhasca, un nou model de administrație publică, nu doar performant, cu orientare spre atragerea de fonduri europene, ci și un transparent și deschis cu cetățenii.

În cadrul acelorași evenimente de lansare au mai luat cuvântul Larisa Blanari, candidatul PSD Suceava la alegerile europarlamentare, și George Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.

George Mîndruță le-a mulțumit colegilor din PSD, invitaților și simpatizanților pentru susținere, îndemnând electoratul să se prezinte la vot pe data de 9 iunie, iar votul să-l acorde candidaților PSD, care au determinarea și energia să schimbe în bine mersul comunităților din Hârtop și Dolhasca.

ȘTIRI