Agențiile Rocri au devenit BSG Amanet & Exchange. Liderul pieței de amanet din România este și în FălticeniActualitate

Agențiile Rocri au devenit BSG Amanet & Exchange. Liderul pieței de amanet din România este și în Fălticeni

       Accesări: 859

BSG Amanet & Exchange preia cu succes agențiile Rocri din Fălticeni, consolidându-și poziția de lider în domeniul amanetului din România. Cu o dobândă avantajoasă de 0,01% pe zi pentru amanetarea aurului și o gamă variată de servicii, inclusiv schimb valutar și transfer de bani prin Western Union, firma reușește să ofere clienților transparență și încredere în serviciile lor.

Dacă vă aflați în căutarea unei agenții Rocri din Fălticeni, veți constata că a fost preluată de o altă rețea de case de amanet – BSG Amanet & Exchange, care este cunoscută ca fiind liderul pieței de amanet din România.

Cu o experiență de peste 30 de ani, BSG Amanet & Exchange a câștigat respectul și încrederea clienților prin transparența totală pe care o oferă tuturor serviciilor practicate, fiind azi cea mai mare rețea de case de amanet și schimb valutar din România, cu peste 190 de agenții în 34 de județe.

Cu toții ne-am lovit uneori de problema banilor, sau mai precis de lipsa lor atunci când aveam mai mare nevoie. Împrumutul rapid de la BSG este o opțiune avantajoasă și sigură pentru toți cei care au nevoie de bani într-un timp foarte scurt.

Codrin Benta

BSG Amanet & Exchange vine în întâmpinarea clienților din Fălticeni cu o dobândă promoțională, extrem de competitivă la amanet aur, de doar 0,01% pe zi, pentru orice sumă împrumutată.

Dobânda este singurul cost al împrumutului pe care o plătești în momentul în care dorești să prelungești contractul sau să ridici obiectul. La BSG nu există alte costuri suplimentare cum ar fi comisionul de administrare.

Dacă ești deja clientul altor case de amanet, calculează-ți dobânda și verifică dacă plătești alte comisioane.

Exemplu de calcul al costului total la BSG: la 500 lei împrumutați vei avea o dobândă de doar 5 bani pe zi, adică, pentru un împrumut de 500 lei pe o perioada de 30 de zile, vei avea un cost total de doar 1,5 lei.

În agențiile BSG găsești servicii de amanet și vânzare aur, schimb valutar și transfer de bani prin Western Union.

BSG Amanet & Exchange se evidențiază în peisajul amanetului prin angajamentul lor față de transparență și corectitudine în procesul de evaluare.

Fiecare obiect este examinat cu atenție și evaluat la valoarea sa reală de către experți în domeniu, iar clienții sunt întotdeauna informați cu privire la procesul de evaluare și la suma oferită pentru bunurile lor.

Aici poți amaneta orice obiect din aur, de orice carataj (de la 8k la 24k) sau obiecte din argint. Primești gratuit informații legate de cantitatea de metal prețios din bijuteria ta și suma pe care o poți împrumuta, folosind obiectele drept garanție.

În agențiile BSG vei găsi întotdeauna cursuri bune la schimbul valutar – BSG Amanet & Exchange este cea mai mare rețea de case de amanet și schimb valutar din România.

De asemenea, din agențiile BSG poți trimite sau primi bani rapid și în siguranță prin Western Union, compania fiind unul dintre cei mai importanți parteneri WU din România.

Poți găsi agențiile BSG din Fălticeni în centrul orașului, pe Bulevardul Revoluției, Bl.4, lângă Banca Transilvania, și pe Strada 2 Grăniceri, Bl.12, lângă Cofetăria Larisa.

Află mai multe detalii despre BSG Amanet & Exchange sau vezi lista completă a locațiilor pe amanet.ro.

ȘTIRI