Vremea se schimbă radical în zona Fălticeni. Temperaturile scad semnificativ. Zile cu ploi până spre sfârșitul luniiActualitate

Vremea se schimbă radical în zona Fălticeni. Temperaturile scad semnificativ. Zile cu ploi până spre sfârșitul lunii

       Accesări: 840

Luna aprilie ne va surprinde cu zile ca de toamnă. Vremea se schimbă radical începând de astăzi, 17 aprilie, în zona Fălticeni. Temperaturile scad brusc, de la peste 20 de grade Celsius, până 3 grade Celsius.

Tot de astăzi revin și ploile.

Timp de mai multe zile vom renunța la ținuta mai puțină lejeră, mai ales în această săptămână când diminețile vor fi răcoroase.

Răcirea vremii va fi accentuată, astfel încât media temperaturilor maxime va scădea la 12 – 13 grade, iar până la finalul săptămânii.

Temperaturile nocturne vor oscila între 3 și 5 grade Celsius, în localitățile Slatina și Mălini urmând să fie ceva mai rece.

Codrin Benta

Valorile termice vor crește gradual de săptămâna viitoare, însă pe timp serii vremea se va menține răcoroasă.

Ploi însemnate cantitativ se vor semnala pe 17 și 18 aprilie, precipitații fiind așteptate și în zilele de 22 și 26 aprilie.

Spre finalul lunii media temperaturilor maxime va ajunge la 15 – 17 grade Celsius.

Evoluția va fi asemănătoare și în cazul temperaturilor minime, care vor oscila între 4 – 7 grade, în primele nopți,. Valorile termice vor scădea până la 1 – 3 grade Celsius, între 19 și 21 aprilie.

Soarele își va face apariția pentru perioade de două trei zile, 23-25 aprilie, iar cerul va fi parțial acoperit.

Vremea răcoroasă și schimbătoare va persista până în jurul datei de 28 aprilie, când temperaturile vor reveni la regimul normal al perioadei.

FotO: Senivpetro/Freepik

ȘTIRI