Primăvara ne părăsește pentru câteva zile. Vremea se răcește. Cum va fi regimul termic în zona FălticeniActualitate

Primăvara ne părăsește pentru câteva zile. Vremea se răcește. Cum va fi regimul termic în zona Fălticeni

       Accesări: 2253

Luna aprilie schimbă „macazul”. După câteva zile foarte calde, cu temperaturi peste cele obișnuite, primăvara ne părăsește, pentru că urmează mai multe zile cu valori termice scăzute. Vremea se răcește semnificativ în zona Fălticeni, ca de altfel în toată țara.

Meteorologii anunță un val de aer rece care va persista, dar și temperaturile care vor oscila la intervale de două-trei zile.

Luni și marți, 15 și 16 aprilie, vremea va fi frumoasă și caldă, cu valori termice mai ridicate decât media lunii aprilie.

Temperaturile vor începe să coboare începând de miercuri, când sunt așteptate ploi de scurtă durată.

Valorile termice pentru zilele de 17 și 18 aprilie, care vor fi și cele mai reci, se vor încadra între 7 și 9 grade pe timp de zi și de 2 până la 4 grade Celsius pe timp de noapte.

Codrin Benta

Sfârșitul de săptămână va fi identic sub aspect termic, precipitații sub formă de ploaie fiind așteptate în ziua de duminică.

Vremea nu se va schimba foarte mult nici în perioada 22 – 28 aprilie.

Luni și marți temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 5 grad Celsius, iar miercuri, 24 aprilie, sunt anunțate ploi.

Vremea va fi schimbătoare până spre sfârșitul lunii, iar temperaturile maxime diurne vor oscila între 14 și 16 grade Celsius.

ȘTIRI