Edilul Ion Vasiliu și echipa de consilieri PSD au depus candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local PreuteștiActualitate

Edilul Ion Vasiliu și echipa de consilieri PSD au depus candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Preutești

       Accesări: 1762

Campania electorală se apropie cu pași repezi. Zilele acestea constituie perioada când sunt dezvăluite planurile de viitor pentru comunitate, dar și oamenii pregătiți să le înfăptuiască. În comuna Preutești s-au pus deja bazele unui nou început odată cu depunerea candidaturilor echipei social-democrate conduse de Ion Vasiliu.

Momentul s-a desfășurat într-un cadru obișnuit, departe de fastul unei lansări alături de simpatizanți și membri PSD.

La sediul Biroului Electoral de Circumscripție, aflat în sediul administrației locale, Ion Vasiliu și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Comunei Preutești.

Echipa de consilieri l-a însoțit pe actualul edil, fiind depuse cele 17 candidaturi pentru Consiliul Local Preutești.

Miercuri, 24 aprilie, au fost oficializate aceste etape premergătoarea procesului electoral despre care liderul PSD Preutești spune că generează energie și responsabilitate pentru întreaga echipă.

Mahanu Design

La finalul depunerii candidaturilor, Ion Vasiliu s-a adresat comunității locale, ca fiul al satului și edil al comunei Preutești.

El și-a axat discursul pe sinteza proiectelor de investiții din cele două mandate, amintind că infrastructura școlară s-a înnoit complet, rețelele de apă și canalizare au fost extinse, drumurile au fost modernizate într-un procent tot mai ridicat.

Ion Vasiliu a subliniat și rolul proiectului AMIC, cu beneficii enorme asupra activității educaționale, sociale și economice de la nivelul comunei Preutești.

Primarul în funcție și-a motivat, în acest sens, decizia de a candida, vorbind despre proiectele aflate deja în implementare sau cele care urmează să fie materializate.

Comuna Preutești beneficiază de investiții importante la partea de infrastructură rutieră, cu un proiect în valoare de peste 15 milioane de lei, apoi proiectul aducțiunii și înființării rețelei de gaz natural, aflat în fază avansată (desemnarea operatorului rețelei), cât și cel privind extinderea rețelelor de apă și canalizare sau cel pentru modernizarea iluminatului stradal, care va fi pus în operă în cel mai scurt timp cu putință.

Ion Vasiliu și-a încheiat discursul cu promisiunea că echipa PSD nu va dezamăgi și că modernizarea comunei Preutești va continua în următorii patru ani cu noi proiecte de investiții.

Trei consilieri locali în exercițiu, profesorii Roxana Florea, Neculai Șchiopoaia și Ionuț Rusu au ținut să exprime, la rândul lor, un gând de apreciere pentru comunitatea preuteșteană și un mesaj de susținere pentru primarul Ion Vasiliu și activitatea desfășurată în cei patru ani de mandat

ȘTIRI