Servicii de top pentru mașini avariate! El Cartel Auto este un centru modern de reparații auto în FălticeniEconomic

Servicii de top pentru mașini avariate! El Cartel Auto este un centru modern de reparații auto în Fălticeni

       Accesări: 1163

Accidentele rutiere sau tamponările dau mari bătăi de cap proprietarilor. De la întocmirea actelor, la recuperarea daunelor, la reparația mașinii, procesul cere timp și, mai ales, un partener de încredere. Firma „El Cartel Auto”, din Fălticeni, este soluția rapidă și fiabilă pentru problemele survenite în urma avarierii autoturismelor.

Vorbim despre un centru de daune auto care integrează, pe lângă serviciul de întocmire al actelor, un atelier specializat pentru reparații auto.

El Cartel Auto își desfășoară activitatea cu un personal profesionist, care oferă asistență completă șoferilor implicați în accidente rutiere.

Clienții trebuie să știe că beneficiază de ajutor în fiecare moment, de la întocmirea dosarului de daună, până la finalizarea reparației, în acest fel fiind eliminate situațiile stresante.

Mahanu Design

La sediul El Cartel Auto, situat în Ţarna Mare, te întâmpină echipa de profesioniști care lucrează cu cele mai moderne echipamente și cu cele mai bune materiale, în conformitate cu standarde înalte de calitate și siguranță. În acest sens, clienșii au parte de rezultate impecabile.

Plăcerea lucrului bine făcut este îmbinată cu materialele de calitate.

El Cartel Auto colaborează strâns cu furnizori de renume, din industria auto, pentru ca proprietarul mașinii să aibă garanția fiabilității în timp.

Indiferent de marca sau modelul mașinii, centrul de daune auto soluționează eficient fiecare caz în parte.

Mașinile cu avarii serioase sau mai puțin grave, în urma unor accidente rutiere, au fost făcute ca noi.

Exemplele sunt multe și pot fi vizualizate în galeria foto.

Fiecare autoturism în parte își recapătă forma, culoarea și strălucirea inițială, atunci când trece prin mâinile specialiștilor de la atelierul de reparații, modern, „El Cartel Auto”.

Sfera de servicii „El Cartel Auto”, nu include doar întocmirea documentelor pentru dauna auto și reparația propriu-zisă a mașinii, ci și un pachet de servicii adiacente.

În caz de accident rutier sunt disponibile servicii gratuite de asistență și tractare auto, pentru recuperarea vehiculului și transportul acestuia la atelierul specializat „El Cartel Auto”, din Ţarna Mare.

Clienții beneficiază și de un bonus din partea casei, mai exact deschiderea dosarului de daună, activitate complet gratuită.

Este bine de știut că El Cartel Auto acoperă toate tipurile de asigurări, clientul fiind ghidat prin întregul proces pentru obținerea compensației pe care o merită.

Consultanța este gratuită în întocmirii constatării pe cale amiabilă, pentru rezolvarea situației cât mai rapid și eficient posibil.

El Cartel Auto oferă consiliere personalizată prin specialiștii firmei, în constatarea daunelor.

Centrul de daune este unul multi-marcă și se află amplasat în cartierul Țarna Mare, pe strada Spicului, nr.31 E, în Fălticeni, în cazul în care ați avut parte de un accident auto.

Cei care au avut parte de un accident rutier și au nevoie de ajutor, de soluții rapide și eficiente, pot suna la numărul 0743 910 181.

Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de Facebook: https://www.facebook.com/elcartelauto.

ȘTIRI