Cătălin Coman candidează pentru al patrulea mandat de primar. Mesaj pentru fălticeneni: aveți încredere în noi!Local

Cătălin Coman candidează pentru al patrulea mandat de primar. Mesaj pentru fălticeneni: aveți încredere în noi!

       Accesări: 3979

Moment așteptat cu emoție și bucurie de social-democrați. Cătălin Coman și-a depus candidatura pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Municipiului Fălticeni. Actualul edil în funcție s-a prezentat azi la sediul BEC, de pe strada Ion Dragoslav, pentru înmânarea dosarelor cu persoanele nominalizate pe listele electorale.

Profesorul Cătălin Gheorghe Coman a ales să-și depună candidatura într-o zi specială pentru el, pe 23 aprilie, de ziua onomastică, la sărbătoarea Sfântului Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință.

La sediul BEC Fălticeni (Biroul Electoral de Circumscripție) a fost întâmpinat de senatorul George Mîndruță și de echipa consilierilor locali, candidați pentru mandatul din perioada 2024-2028.

Colegii de partid i-au urat „La mulți ani” și succes la alegeri, după ce Cătălin Coman i-a salutat pe fiecare în parte.

În calitate de coordonator al campaniei electorale și lider al organizației locale PSD, actualul primar al municipiului Fălticeni a înmânat dosarele cu propria candidatură și cele ale candidaților la Consiliul Local Fălticeni.

Mahanu Design

După încheierea procedurilor, alături de echipa consilierilor locali, Cătălin Coman transmis un mesaj pentru alegători.

Candidatul PSD și actualul primar în exercițiu s-a adresat comunității locale cu un discurs în care a subliniat faptul că actual mandat îl încheie cu numeroase finanțări și proiecte pentru dezvoltare,

Primarul Coman a menționat că din anul 2016 și până în prezent au fost atrase fonduri externe de peste 220 de milioane de lei (45 de milioane de euro), investiții care s-au materializat în sistemul de educație, sănătate, drumuri, agrement, muzee, iluminat public, rețele de apă, canalizare, gaz natural.

Mandatul actual îl încheie cu un pachet de proiecte, unele în lucru, altele în execuție, iar altele aflate în licitație.

Printre marile investiții menționate sunt noul spital (2021), noua creșă (2023), reabilitarea sediului primăriei (2024), reabilitarea mai multor drumuri cu fonduri de peste 20 de milioane de lei (2024).

Cătălin Coman și-a prezentat totodată și echipa consilierilor locali pentru următorul mandat, spunând că aceasta aduce echilibru, valoare, calitate și determinare. El le-a transmis alegătorilor din Fălticeni să aibă încredere în echipa PSD și că el și consilierii locali social-democrați nu vor dezamăgi.

„Astăzi, de ziua Sfântului Mucenic Gheorghe, am depus dosarul de candidatură atât pentru funcția de primar al municipiului Fălticeni cât și pentru echipa de consilieri, pentru mandatul 2024-2028. Suntem la finalul unui ciclu electoral și la începutul unuia nou. Abordăm cu foarte multă energie și optimism, acest nou ciclu electoral pentru că avem cu ce ne mândri. Venim în fața cetățenilor cu proiecte finalizate, proiecte concrete. Avem un proiect de suflet, nu doar al nostru, ci al tuturor fălticenenilor, dat în folosință în anul 2021, vorbim de Spitalul Municipal Fălticeni, poate cea mai importantă realizată pentru Fălticeni, după Revoluție, și vreau să mulțumesc colegilor mei, care într-un fel sau altul și-au adus contribuția la realizarea și implementarea acestui proiect.”, a declarat primarul Cătălin Coman. „Venim în fața cetățenilor cu proiecte finalizate, cu promisiuni onorate și lucruri concrete. Am alături de mine o echipă, frumoasă, energică, eficientă. Sunt colegi cu care am lucrat în mandatele trecute și colegi noi, iar împreună am reușit să implementăm aceste proiecte. Nu există niciun capitol unde municipiul Fălticeni să nu fie campion. Începe un nou mandat, un nou parcurs. Avem multe proiecte în lucru pentru reabilitarea Cinematografului „Doina”, cel de la Școala „Alexandru Ioan Cuza” și multe alte proiecte de dezvoltare. Candidez la funcția de primar al municipiului Fălticeni atâta timp cât voi considera că mai sunt lucruri importante și necesare de făcut pentru Fălticeni, voi face acest lucru împreună cu echipa mea de consilieri locali, care este alături de mine, de fălticeneni, alături de nevoile orașului, alături de oamenii care și-au pus încrederea și speranța în noi. Vă spun un lucru sincer, din suflet: aveți încredere în noi. Nu vom înșela așteptările. Cu Doamne ajută înainte!”.

ȘTIRI