Accident rutier în Fălticeni. Bărbat acroșat de un vehicul care mergea cu spatele. Pietonul circula neregulamentarLocal

Accident rutier în Fălticeni. Bărbat acroșat de un vehicul care mergea cu spatele. Pietonul circula neregulamentar

       Accesări: 1990

Respectarea regulilor de circulație înseamnă un plus de siguranță. Cel puțin în cazul pietonilor, unele incidente ar putea fi evitate, dacă locul pe care se deplasează ar fi trotuarul. Un astfel de caz s-a întâmplat astăzi, în timpul dimineții, când polițiștii au fost solicitați la un accident rutier petrecut pe raza municipiului Fălticeni.

Agenții Compartimentului Rutier, sesizați prin numărul unic de urgență 112, s-au deplasat la fața locului pentru cercetări.

Din primele verificări efectuate, reiese faptul că un șofer, în vârstă de 20 de ani, din Fălticeni, conducea un autovehicul utilitar marca Renault, iar acesta efectua manevra în marșarier (mers înapoi), acroșând un pieton care se deplasa neregulamentar, pe partea carosabilă, deși în zona respectivă era trotuar.

Pietonul, un bărbat de 65 de ani, din comuna Dolhești, s-a rănit, în urma acestui accident rutier.

Conform cercetării desfășurate de polițiști la fața locului, incidentul a avut loc în jurul orei 6:40, pe strada Unirii.

Mahanu Design

Un echipaj al Ambulanței l-a transportat pe pieton la spital.

Doctorii unității din Fălticeni au decis, în urma investigaților medicale, că victima, de 65 de ani, nu necesită internare.

Conform procedurilor în vigoare, polițiștii i-au testat atât de conducătorul auto, cât și pe pieton cu etilometru.

Rezultatele au fost negative.

Oamenii legii au întocmit dosar penal.

ȘTIRI