Polițiștii au trimis în arestul IPJ un bărbat din comuna Dolhești. El s-a răsturnat cu un ATV, era băut și fără permisLocal

Polițiștii au trimis în arestul IPJ un bărbat din comuna Dolhești. El s-a răsturnat cu un ATV, era băut și fără permis

       Accesări: 2564

Oamenii legii sunt fermi în privința săvârșirii infracțiunilor rutiere. Polițiștii fălticeneni au trimis în arestul Inspectoratului de Poliție Județean un bărbat implicat într-un accident rutier petrecut pe raza comunei Dolhești. Pe data de 30 martie, în timpul după-amiezii, acesta conducea un ATV pe un drum comunal din satul Dolheștii Mari.

La un moment dat el a pierdut controlul vehiculului, lovind un podeț din beton, după care s-a răsturnat într-un șanț.

Pe ATV se mai afla o femeie, de 34 ani, din comuna Dolhești.

În urma accidentului rutier, femeia s-a rănit, fiind transportată la spital, pentru investigații suplimentare, de un echipaj al Ambulanței.

Polițiștii Compartimentului Rutier Fălticeni l-au testat pe conducător cu aparatul etilometru, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 1,14 mg/l în aerul pur expirat.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

La spital i-au fost recoltate probe biologice, valoarea nivelului alcoolemiei fiind de 2,39 g/l alcool pur în sânge.

Din verificări s-a stabilit că bărbatul, domiciliat în comuna Dolhești, nu posedă permis de conducere, iar ATV-ul era neînmatriculat/neînregistrat.

Agenții au întocmit dosar penal pentru trei infracțiuni.

La data de 3 aprilie, polițiștii fălticeneni l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, pe care l-au încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Joi, 4 aprilie, urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru luarea unei măsuri privative de libertate.

De la începutul anului și până în prezent, polițiștii Compartimentului Rutier Fălticeni au trimis în arest șase persoane.

ȘTIRI