Poliția Municipiului Fălticeni este în doliu. Un fost camarad s-a stins din viață. Mesaj de condoleanțe adresat familieiLocal

Poliția Municipiului Fălticeni este în doliu. Un fost camarad s-a stins din viață. Mesaj de condoleanțe adresat familiei

       Accesări: 11408

Tristețe și regrete la ceasul despărțirii. Poliția Municipiului Fălticeni este în doliu, după ce un fost camarad s-a stins din viață. Agentul șef principal Mihai Roman s-a numărat printre lucrătorii de poliție cu activitate remarcabilă pe plan profesional.

Era apreciat pentru pentru atitudinea și bunătatea de care dădea dovadă față de cei din jurul său.

Colegii care l-au cunoscut spun că Mihai Roman era un om deosebit atât la serviciu, cât și în viața de zi cu zi.

Originar din comuna Boroaia, agentul de poliție, născut acum 57 de ani, s-a bucurat de o aleasă educație, fiind singurul fiu al familiei.

Mihai Roman și-a dorit să activeze ca om al legii, iar din anul 1989 îmbrățișează meseria de polițist, arătând sârguință și seriozitate.

Codrin Benta

Și-a început cariera în mod promițător, cu perspective frumoase, ca ajutor șef de post la Postul de Poliție al comunei Forăști.

După circa 11 ani desfășurați aici, cizelat și pregătit pentru următoarea treaptă în carieră, Mihai Roman devine foarte apreciat, confirmând permanent că este un polițist cu atitudine exemplară.

Din anul 2001 subofițerul este transferat la Poliția Municipiului Fălticeni, unde de-a lungul carierei își desfășoară activitatea la Biroul de Cercetare Penală, Compartimentul Arest și la Biroul Poliției Rurale.

Activitatea subofițerului nu se încheie aici, ci continuă în același sistem polițienesc, ca șef de post la Postul de Poliție din Dolhești, iar în ultimii ani de activitate ca șef de post în comuna Slatina.

Relevant este faptul că în toate locurile în care a activat, agentul Mihai Roman s-a bucurat de admirația oamenilor, fiind apreciat ca un polițist devotat, capabil și profesionist, care în mod constant și-a efectuat serviciul în mod exemplar, dornic să vină în sprijinul semenilor săi.

La început lunii aprilie, când nimeni nu se aștepta, colegii care l-au cunoscut primesc vestea că agentul șef principal Mihai Roman nu mai este printre ei. Decesul fulgerător i-a șocat, și, în același timp, i-a întristat pe camarazii de poliție, care își iau rămas bun de la un om minunat. Sunt cu gândul și sufletul alături de familia îndurerată.

Fostul polițist avea la 57 de ani.

Mihai Roman va fi înmormântat sâmbătă, 6 aprilie, în comuna natală.

Colegii din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, alături de comisarul șef Vasile Grădinaru, comandat al unității de poliție, și comisarul șef Remus Ceparu, adjunct șef al unității de poliție fălticenene, au transmis un mesaj de condoleanțe familiei și rudelor îndoliate.

În mesajul lor. polițiștii spun că „regretă profund pierderea prematură a colegului lor Mihai Roman, un om cu inimă mare, un bărbat cu un caracter deosebit și om remarcabil din punct de vedere profesional. Rămâne un gol imens în sufletul polițiștilor și al cetățenilor care l-au cunoscut. și apreciat. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

ȘTIRI