Ample percheziții domiciliare în județul Suceava. Polițiștii BCCO investighează infracțiuni silvice și informaticeActualitate

Ample percheziții domiciliare în județul Suceava. Polițiștii BCCO investighează infracțiuni silvice și informatice

       Accesări: 626

Acțiune în forță lansată de oamenii legii. Ample percheziții domiciliare se desfășoară în această dimineață în județul Suceava, acestea fiind efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava. Acțiunea este coordonat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava
și vizează desfășurări importante de forțe.

Nu mai puțin de 55 de percheziții au loc în județul Suceava, iar, potrivit unor surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, câteva dintre acestea se desfășoară și în zona Fălticeni.

În paralel cu acțiunea din Suceava, oamenii legii desfășoară alte 28 de percheziții în alte 14 zone din țără în municipiul București (5) și în județele Alba (1), Constanța (1), Craiova (1), Galați (1), Oradea (3), Timișoara (1), Arad (1), Botoșani (2), Buzău (4), Dâmbovița (2), Ialomița (2), Ilfov (1), Satu Mare (1) și Teleorman (2).

Perchezițiile domiciliare vizează combaterea ilegalităților din domeniul silvic și a criminalității informatice.

În altă ordine de idei, ercetările sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals informatic, acces ilegal la un sistem informatic, complicitate la fals informatic, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic și evaziune fiscală.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi „Alexandru cel Bun” Bacău și al mai multor inspectorate de poliție și jandarmi din țară.

ȘTIRI