Viața bate filmul! La Fălticeni au fost oficiate primele căsătorii din interes. Două femei și-au unit destinul cu poșeta și rujul lor. Un bărbat s-a căsătorit cu un autoturism1 Aprilie

Viața bate filmul! La Fălticeni au fost oficiate primele căsătorii din interes. Două femei și-au unit destinul cu poșeta și rujul lor. Un bărbat s-a căsătorit cu un autoturism

       Accesări: 11818

Viața bate filmul! Femeile și bărbații care au trăit decepții puternice în dragoste au recurs la cea mai nouă și neobișnuită modă, pentru a hotărî cine să le fie adevărata lor jumătate. Și-au unit destinul cu diverse obiecte.

Căsătoriile din interes material au prins contur și la Fălticeni.

Și cum fericirea trece prin stomac sau prin buzunar, nu este de mirare că unii localnicii s-au grăbit să ajungă la starea civilă.

Primele cununii civile au avut loc astăzi, 1 aprilie, zi prielnică un nou început și o nouă căsnicie, în sfârșit fericită, până la adânci bătrâneți.

Două doamne din Fălticeni au ales să se căsătorească cu obiecte nelipsite din recuzita feminină.

Alma Clinic

Gicuța Biban și-a unit destinul cu o poșetă Louis Vuitton, în timp ce Floricica Păstaie s-a măritat cu un luciu de buze Clarins.

Un bărbat, ajuns la depresie pe fond sentimental, a decis să se căsătorească cu autoturismul pe care îl conduce de 30 de ani, un Volkswagen Beetle.

Tot astăzi și-au unit destinele și doamna Manuela Cruntu, care s-a căsătorit cu un covor, pentru că simțea nevoie să calce ceva în picioare, în timp ce domnul Costel Oțel, dezgustat de democrație, s-a căsătorit cu secera și ciocanul de dragul odelor din Epoca de Aur.

Alte căsătorii inedite au adus în fața ofițerului de stare civilă alte viitoare cupluri fericite: un bărbat și un laptop, un bărbat și o sticlă de bere, o femeie și o oglindă, dar și o femeie și o rochie.

Lista este, însă, foarte lungă.

Cele mai complicate căsătorii oficiate astăzi au fost cele în care un fălticenean i-a jurat iubire eternă unei cărți de bucate, în timp ce o fălticeneancă a decis să-și unească destinul pe vecie cu o cheie franceză.

Deoarece au un caracter inedit, căsătoriile din interes material nu se mai oficiază la primărie, ci la locul faptei.

Pentru a fi eligibilă într-un astfel de context marital, persoana trebuie să îndeplinească unele condiții care, din rațiuni de natură intimă, nu pot fi făcute publice.

Căsătoriile din interes pot fi oficiate fără contract prenupțial și fără martori. Este nevoie doar de bonul fiscal.

Zâmbiți! Este 1 Aprilie!

ȘTIRI