Rotary Club Fălticeni donează Cercului local de karting  un monopost performant în valoare de 25.000 de leiLocal

Rotary Club Fălticeni donează Cercului local de karting un monopost performant în valoare de 25.000 de lei

       Accesări: 1528

Implicare și sprijin în comunitate. Acesta este cuvântul de ordine pentru membrii clublui Rotary Fălticeni care au făcut o nouă donație. Ultima faptă bună s-a materializat prin proiectul „Împreună susținem performanța”.

Este vorba de un monopost performant, destinat competițiilor de karting.

Donația revine Cercului de karting din cadrul Clubului Copiilor Fălticeni.

Momentul predării a avut loc miercuri, 29 martie, în prezența profesorului Marcel Porof, directorul instituției, și a instructorului Constantin Corbu.

Valoarea monopostului se ridică la 25.000 de lei.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Membrii Rotary Fălticeni au spus „că speră ca noua achiziție să fie de folos copiilor și de ajutor pentru a-i învața arta șofatului și a deveni campioni”.

Copiii de la clubul de karting s-au remarcat la ultimele concursuri unde au obținut mai multe medalii.

Aici sunt înscriși 90 de copii cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani. Activitățile de antrenament se desfăşoară doar în zilele de joi vineri și sâmbătă.

Profesorul Marcel Porof a ținut să le mulțumească pentru generozitate și a subliniat faptul că până acum valoarea tuturor donațiilor Rotary Club Fălticeni se ridică la aproximativ 40.000 de lei.

Anterior acestei donații, clubul filantropic a oferit materiale didactice pentru desfășurarea activităților din cadrul Clubului Copiilor.

ȘTIRI