Accesări: 2544

Aleșii au decis pentru binele localnicilor. Un decret semnat noaptea trecută face deja valuri în străinătate. Fălticenenii ar trebui să știe că 1 Aprilie este în mod oficial Ziua Păcănelelor.

Aceasta este cea de-a treia zi importantă din calendarul evenimentelor locale, după Zilele Municipiului Fălticeni și Târgul Mărului.

Insitutirea Zilei Păcănelelor are legătură cu pasiunile de-o viață ale localnicilor, dar și dorințele celor care vor să petreacă timpul liber aici, iar numărul lor este tot mai mare.

Mihăiță Bănescu este proprietarul unei săli de jocuri din Fălticeni și spune că decretul semnat la nivel local așază orașul Fălticeni alături de Triada Norocului la bani, formată din orașele Las Vegas – Monaco – Dubai.

El a mai spus că mii de jucători de păcănele, din aceste capitale ale jocurilor de noroc, vor sosi astăzi pentru a celebra prima ediție. Jucătorii vor primi jetoane bonus și câte 30 de minute gratuite la aparate.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Proprietarii sălilor de jocuri s-au pregătit așa cum se cuvine pentru Ziua Păcănelelor.

Dacă nu vor face față cererii, activitățile se vor muta pe esplanada centrală și pe „faleză”. Dacă situația o va impune, sălile de sport din oraș vor deveni săli de jocuri.

Ziua Păcănenelor a fost instituită la Fălticeni pentru creșterea prosperității locale și a numărului de turiști cu foarte mulți bani. Economia locală va dudui pe câteva sectoare de activitate, iar asta nu poate decât să-i bucure pe reprezentanții administrației locale.

Decretul semnat azi-noapte prevede că Ziua Păcănelelor este zi liberă la Fălticeni, atât pentru angajații din sistemul bugetar cât și din cel privat.

Inițiatorii decretului precizează că decizia are la bază un drept fundamental și garantat prin constituție, acela că fiecare cetățean are dreptul de a-și încerca norocul.

Zâmbiți! Este 1 Aprilie!

ȘTIRI