Polițiștilor SPR Vadu Moldovei nu le scapă nimic. Două noi transporturi de material lemnos au fost confiscateActualitate

Polițiștilor SPR Vadu Moldovei nu le scapă nimic. Două noi transporturi de material lemnos au fost confiscate

       Accesări: 1972

Toleranță zero pentru abateri. Agenții SPR Vadu Moldovei le-au pus gând rău transportatorilor de lemne care fentează legea și vor să obțină câștiguri necinstite. Joia trecută au acționat în zona de competență, timp în care au consemnat două contravenții în decurs de 50 de minute.

Ambele transporturi de material lemnos au fost depistate când încă nu se făcuse ziuă.

Patrula din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit, în jurul orei 4:30, pentru control autoutilitara condusă de un bărbat care transporta material lemnos.

Șoferul nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici.

În urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea de 1,99 mc cherestea tivită de esență rășinoase.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010.

Materialul lemnos în valoare de 1.737 lei a fost confiscat.

Puțin mai târziu, agenții SPR Vadu Moldovei au opri pentru control altă autoutilitară condusă de un bărbat care transporta material lemnos.

Nici acesta nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, iar polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici.

În urma inventarierii au stabilit faptul că, șoferul transporta cantitatea de 2,56 mc cherestea tivită de esență rășinoase.

Oamenii legii l-au sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos, în valoare de 2.232 lei, a fost confiscat.

Cheresteaua confiscată din ambele transporturi se află acum în custodia Ocolului Silvic Fălticeni.

ȘTIRI