Kaufland retrage din magazine un suc de mere produs în Fălticeni. Clienții sunt rugați să nu îl consumeActualitate

Kaufland retrage din magazine un suc de mere produs în Fălticeni. Clienții sunt rugați să nu îl consume

       Accesări: 119

Alertă alimentară. Kaufland retrage un produs din mai multe magazine. Este vorba de un sortiment de suc mere și vișine sub marcă „Vreau din România”.

Sucul este produs de Mărul Argintiu SRL, un agent economic din Fălticeni.

Rețeaua de magazine Kaufland retrage un lot din produsul „Vreau din România – Suc de mere şi vişine 3L”, după ce s-a observat o depășire a valorii admise pentru patulină în acest produs.

Acesta a fost comercializat în perioada 17 martie 2022 – 3 mai 2022.

Clienții sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să u consumul produsul amintit.

Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Kaufland a reacționat și a retras de la comercializare produsul în cauză.

Clienții care au achiziționat produsul „Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”, se pot prezenta în orice magazine Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea acestuia.

Produsul poate fi returnat fără bon fiscal.

„În urma verificărilor periodice, s-a decelat o depășire a valorii admise pentru patulină în acest produs.

Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătății şi din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Kaufland a reacționat fără întârziere și a retras de la comercializare produsul în cauză. Clienții care au achiziționat produsul mai sus menționat cu data de valabilitate 17.11.2022, lot: 417, sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să nu îl consume.

Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Vreau din România – Suc de mere şi vişine 3L”, lot: 417, data de valabilitate: 17.11.2022, conform declarației producătorului Mărul Argintiu SRL.”, anunță Kaufland România.

„Kaufland își cere scuze clienților pentru situația creată.

Pentru informații, clienții au la dispoziție numărul de telefon al Centrului Relații Clienți, 0800 080 888, apelabil gratuit (număr apelabil doar din rețelele Vodafone, Orange, Telekom și Digi-RCS&RDS), de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-20.00, iar sâmbăta în intervalul 08.00 – 17.00 sau în scris accesând www.kaufland.ro/contact.”

ȘTIRI