Ordin provizoriu de protecție întocmit de polițiștii din Fălticeni. Un bărbat băut și-a amenințat fiica și soțiaLocal

Ordin provizoriu de protecție întocmit de polițiștii din Fălticeni. Un bărbat băut și-a amenințat fiica și soția

       Accesări: 1190

Violența domestică este arma pe care agresorii o folosesc pentru a intimida, umili sau înfricoșa. Tot mai multe cazuri de acest gen ajung în atenția polițiștilor fălticeneni, iar una dintre măsuri pentru prevenirea săvârșirii acesteia este ordinul provizoriu de protecție. Un astfel de document a fost emis zilele trecute, după ce un bărbat băut și-a amenințat fiica și soția.

Agenții Poliției Municipiului Fălticeni au fost sesizați luni seara, în jurul orei 22.30, prin numărul unic 112, despre situația creată, mai exact despre faptul că bărbatul este sub influența băuturilor alcoolice și vrea să intre cu forța în locuință.

Oamenii legii au desfășurat cercetări și au constatat că în aceeași zi, cu două ore mai devreme.

În urma cercetărilor s-a constatat că la data de 13.02.2023, în jurul orei 20.00, la locuința comună a familiei, pe fondul consumului de alcool a avut loc un scandal.

Pe fondul discuțiilor aprinse, tatăl și-a amenințat fiica, în vârstă de 20 ani, după și-a amenințat și pe soția.

Mahanu Design

La scurt timp, el a plecat de la domiciliu și s-a întors în jurul orei 22.00.

Soția a luat atitudine și, știind că soțul se află sub influența băuturilor alcoolice, ea a refuzat să îl primească în locuință. Din acest motiv, bărbatul a provocat scandal pe casa scării unde locuiesc.

Situația jenantă și neplăcută în care se aflau mama și fiica a determinat-o pe cea din urmă să solicite sprijinul polițiștilor. Oamenii legii au sosit la fața locului și au luat primele măsuri.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliție Municipale Fălticeni, unde au întocmit formular de risc, atât pentru mamă cât și pentru fiica sa, din care rezulta că există un risc iminent asupra vieții și integrității victimei violenței domestice.

Agenții au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul agresor.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „amenințare”.

ȘTIRI