Restricții pe strada Republicii. Circulația se desfășoară pe un singur sens. Lucrări de modernizare la iluminatul publicLocal

Restricții pe strada Republicii. Circulația se desfășoară pe un singur sens. Lucrări de modernizare la iluminatul public

       Accesări: 1403

Noi restricții de circulație. Traficul auto este închis în municipiul Fălticeni, pe un tronson la străzii Republicii, de la intersecția cu strada Dogari (varianta de trafic greu). Mașinile se pot deplasa doar pe un singur sens de mers, cel dinspre strada Armatei spre centru.

Tronsonul este închis pentru lucrări de modernizare la sistemul de iluminat public.

Șoferii care vin din zona centrală, dar și pe varianta de trafic greu pot folosi ca rute alternative strada 13 Decembrie sau strada Ana Ipătescu – Victoriei – Strada Plutonier Iordache, pentru a ajunge ăe strada Armatei.

Restricțiile vor fi ridicate în funcție de evoluția șantierului.

Până astăzi s-au derulat lucrările pe tronsonul din zona centrală, ANAF-Catedrală, Bulevadrul Revoluției și câte un tronson de străzile Sucevei și 2 Grăniceri.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Vor urma străzile Maior Ioan, Nicolae Bălcescu și 2 Grăniceri.

Intervenția se desfășoară pe scuaruri pentru înlocuirea cablurilor de alimentare.

Proiectul pentru modernizarea iluminatului stradal prevede și înlocuirea stâlpilor și a sistemelor de iluminat cu sisteme performante LED.

Din cele 110 străzi din municipiul Fălticeni, mai bine de 90 dintre acestea vor beneficia de sisteme moderne și eficiente de iluminat public.

Proiectul este materializat de un agent economic specializat în domeniu, cu sediul în orașul Dolhasca, lucrările fiind atribuite prin licitație publică.

ȘTIRI