Serviciul de Permise Suceava va deschide un punct de lucru în Fălticeni pentru susținerea probei de traseuLocal

Serviciul de Permise Suceava va deschide un punct de lucru în Fălticeni pentru susținerea probei de traseu

       Accesări: 7273

Vești bune pentru aspiranții la permis de conducere. Serviciul de Permise Suceava va avea un punct de lucru în Fălticeni pentru susținerea probei de traseu. Acesta va fi deschis pentru perioada 16 mai – 17 iulie 2022.

Decizia aparține prefectului Alexandru Moldovan.

El a aprobat vineri, 6 mai, prin ordin, propunerea conducerii SPCRPCIV Suceava (Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor).

În aceeași perioadă se vor organiza sesiuni suplimentare de examinare la proba practică, în zilele de la sfârșitul săptămânii.

Sesiunile se vor desfășura pentru obținerea permisului de conducere la categoriile și subcategoriile B, C, D și E, destinate candidaților care vor trebui reprogramați, la date ce vor fi comunicate opiniei publice în timp util.

Codrin Benta

Începând cu 16 mai vor fi delegați examinatori din alte județe pentru a susține examinări la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere auto.

Măsurile sunt binevenite atât pentru școlile de șoferi din Fălticeni, cât și pentru aspiranții la statutul de șofer.

Perioada de așteptare pentru susținerea probei practice (traseu) este, în prezent, de 5-6 luni, situație inadmisibilă care au generat în ultimul timp inconveniente, cu repercusiuni serioase la adresa școlilor de șoferi.

Datorită situației create, unii cursanți, care au trecut cu succes de proba teoretică, au fost nevoiți să aleagă să susțină proba practică în alte județe, unde timpul de așteptare este de 1-3 luni.

Noua măsură este un prim pas spre normalitate.

ȘTIRI