Două profesoare de la Colegiul Național „Nicu Gane” sunt nominalizate la premiile Revistei Cariere. Votul publicului este decisiv. Aplică un vot pentru Dana și AncaLocal

Două profesoare de la Colegiul Național „Nicu Gane” sunt nominalizate la premiile Revistei Cariere. Votul publicului este decisiv. Aplică un vot pentru Dana și Anca

       Accesări: 2488

Au făcut ceea ce puțini s-au gândit și au și reușit. Două cadre didactice de la Colegiul Național „Nicu Gane” au ajuns în atenția publicului, după inițiativa de succes lansată printr-un proiect ambițios. Profesoarele Dana Anton și Anca Șoldănescu au transformat câteva clase cu aspect anost, în săli de curs pline de culoare și elemente de nou.

Cu ajutorul sponsorilor au pus bazele primei clasei inteligente.

Transformările au fost radicale și de efect în rândul elevilor, iar de aici și până la următorul proiect nu a fost decât un pas.

Au urmat alte proiecte similare, printre care și un laborator de robotică, iar în aceste clase inteligente, din care factorul tehnologie modernă nu lipsește, se îmbină utilul cu plăcutul.

Febra claselor inteligente pare să fi cuprins Colegiul Național „Nicu Gane”, devreme ce alți profesori au reușit sau intenționează să le urmeze exemplul.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Proiectul lor de succes, clasa inteligentă, opera profesoarelor Dana Anton și Anca Șoldănescu, este acum și în atenția presei de specialitate.

Dana și Anca au fost nominalizate, de curând, la Gala Premiilor Revistei Cariere.

Profesoarele din Fălticeni figurează la categoria “Arhitecții viitorului” (inițiative care facilitează accesul copiilor la resurse digitale).

Câștigătorii vor fi desemnați pe baza votului publicului. Organizatorii au conceput șase categorii, unde se regăsesc trei nominalizări.

Dana Anton și Anca Șoldănescu apar la ultima categorie. Cei care apreciază proiectul claselor inteligente și rezultatul muncii celor două profesoare pot vota aici.

Votul poate fi acordat o singură dată.

Gala Premiilor Revistei Cariere va fi organizată în cadrul unei ediții aniversare și se va desfășura sub titulatura „Rescriem viitorul cu oameni care ne inspiră.

ȘTIRI