Gest extrem al unei femei care locuiește în Fălticeni. Ea s-a aruncat de la etajul al treilea. Tentativă de suicid!Local

Gest extrem al unei femei care locuiește în Fălticeni. Ea s-a aruncat de la etajul al treilea. Tentativă de suicid!

       Accesări: 9182

Gest extrem săvârșit într-un moment de tensiune. O femeie s-a aruncat de la etajul al treilea al unui bloc, după o discuție cu soțul ei. Reacția acesteia i-a șocat pe vecini.

Polițiștii au fost sesizați despre acest caz prin numărul de urgență 112.

Totul s-a petrecut azi dimineață, în jurul orei 8, într-un apartament de pe strada Stadion Sportiv.

Un echipaj al Poliției Municipiului Fălticeni s-a deplasat la fața locului, împreună cu un echipaj al Ambulanței.

Din primele cercetări efectuate de polițiști reiese că în acest caz este vorba despre o tentativă de suicid. Oamenii legii l-au audiat pe soț.

Soția acestuia, în vârstă de 34 ani, este din județul Botoșani și locuiește fără forme legale în Fălticeni.

Ea a fost găsită în stare de conștiență, dar a suferit leziuni interne.

Victima a fost transportată de un echipaj al Ambulanței Fălticeni la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel nou” de la Suceava.

Starea pacientei era, la momentul diagnosticului prezumtiv pus în UPU (Unitatea de Primiri Urgențe), stabilă. Investigațiile medicale au fost finalizate (ora 12:00).

Potrivit medicilor suceveni, femeia prezintă traumatism cranio-cerebral minor, traumatism toracic cu fracturi costale cu deplasare, pneumotorax, contuzii pulmonare, contuzie abdominală, fracturi multiple la nivelul coloanei dorsale și lombare.

Pacienta este internată pe Secția de Chirurgie Toracică.

Lucrătorii Poliției Municipale Fălticeni continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs fapta.

ȘTIRI