Concurs pentru posturile de director și director adjunct la trei unități de învățământ din municipiul FălticeniEducație

Concurs pentru posturile de director și director adjunct la trei unități de învățământ din municipiul Fălticeni

       Accesări: 2065

Profesorii intră la testare. Funcțiile de director și director adjunct rămase vacante, în urma examenului de anul trecut, au fost scoase din nou la concurs. 81 de candidați s-au înscris la sesiunea februarie-aprilie 2022, câțiva dintre aceștia fiind aspiranți ai posturilor la unitățile din zona Fălticeni.

Funcții de conducere vacante sunt la școlile din Baia, Bogdănești, Cornu Luncii, Dolhești, Dolhasca, Gulia, Fântâna Mare, Liteni, Rădășeni, Rotunda și Vadu Moldovei.

Patru posturi au fost scoase la concurs și pe municipiul Fălticeni.

Este vorba de Școala Gimnazială „Ion Irimescu”, Grădinița Specială și Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”.

Costică Parfenie candidează pentru postul de director, iar Andreea Ciocan pentru postul de director adjunct al Școlii Gimnaziale „Ion Irimescu”, în timp ce Elena Baciu candidează pentru funcția de director adjunct al Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu”.

Pentru postul de director al Grădiniței Speciale candidează Mariana Amarie.

Vineri, 18 februarie, a avut loc proba scrisă a concursului

Contestaţiile vor putea fi depuse în format electronic sau fizic la sediile inspectoratelor în zilele de 18 şi 19 februarie şi se vor soluţiona în zilele de 21 şi 22 februarie. Afişarea rezultatelor finale, după rezolvarea contestaţiilor, s-a făcut pe 22 februarie.

Proba de interviu va fi susținută în perioada 16-25 martie (participă candidații care au obținut cel puțin nota 7 la proba scrisă), iar contestaţiile la această probă vor fi depuse între 17 şi 29 martie.
Pe 29 martie se vor afişa rezultatele finale ale concursului.

Pe 31 martie se vor valida rezultatele finale, iar pe 4 aprilie se vor emite deciziile de numire care vor intra în vigoare la 18 aprilie.

ȘTIRI