Complexul de agrement „Nada Florilor” va primi noi echipamente și instalații. Investiții de peste 90.000 de leiLocal

Complexul de agrement „Nada Florilor” va primi noi echipamente și instalații. Investiții de peste 90.000 de lei

       Accesări: 1591

Pregătirile pentru sezonul estival au început. Municipalitatea fălticeneană anunță noi investiții destinate Complexului de agrement „Nada Florilor”. Mai multe instalații vor fi achiziționate pentru bunul mers al activităților.

Primăria direcționează fonduri totale de 90.400 de lei, destinați câtorva echipamente de primă necesitate.

Banii provin din bugetul local și vor fi alocați prin intermediul primei rectificări din acest an. Suma va fi votată la „pachet” cu celelalte propuneri de alocare, cu ocazia majorării bugetului local.

Cei mai mulți bani, 40.500 de lei, sunt direcționați pentru achiziția unui set de nouă pompe ce vor intra în componența sistemului de pompare a apei în cele trei patru bazine.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Din același buget va fi cumpărată o stație pentru tratare apei, în valoare de 23.000 de lei.

Lista de achiziții mai cuprinde două dozatoare de clor pentru piscine, care vor costa 10.400 de lei.

La același capitol este prevăzută și cumpărarea unui simulator de înot (ergometru) pentru sportivii de performanță și campionii care se pregătesc la Baza de agrement „Nada Florilor”. Aparatul costă 16.500 de lei și va fi un real ajutor pentru dezvoltarea fiecărui practicant al natației.

Bugetul local al Municipiului Fălticeni va fi rectificat, după numai câteva zile de la adoptarea celui inițial, cu suma de 4,13 milioane de lei.

ȘTIRI