Accesări: 1107

Temperaturi oscilante și instabilitate. Luna ianuarie va fi caracterizată de schimbări, episoadele cu vreme mai caldă vor alterna cu cele mai reci. După câteva zile cu soare, cer senin și valori termice de 10 – 12 grade Celsius, iarna își reia locul.

Vremea se va răci semnificativ și sunt anunțate precipitații.

Meteorologii anunță temperaturi oscilante în următoarele două săptămâni, 5 – 19 ianuarie, cu un episod de încălzire peste nivelul normal al acestei perioade, urmat de un interval în care vremea se va răci accentuat.

Condițiile de apariție a precipitațiilor vor fi ridicate, potrivit prognozei emise de Administrația Națională de Meteorologie.

În zona Moldovei, după data de 5 ianuarie, vremea va intra într-un proces de răcire, semnificativă la început, iar valorile termice se vor apropia de mediile multianuale specifice perioadei.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Joi, 6 ianuarie, sunt așteptate ninsori ușoare. Un val de ninsoare este prognozat și pentru începutul săptămânii viitoare.

Media valorilor diurne va avea variații, până la sfârșitul intervalului, între 1 şi 4 grade. Temperaturile nocturne vor fi cuprinse între -4 și 0 grade.

Probabilitatea pentru precipitații temporare va fi mai ridicată în intervalul 8 – 12 ianuarie.

ȘTIRI