Accesări: 11923

Din această după-amiază, ora 15.00, va fi în vigoare o informare meteorologică emisă de Administrația Națională de Meteorologie.

Sunt prognozate ninsori la munte, precipitații mixte în zonele joase de relief, intensificări ale vântului.

În intervalul 20 noiembrie, ora 15:00 – 21 noiembrie, ora 14:00, temporar vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării, iar mai ales în centru, sud-vest și în zona de munte cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15…20 l/mp.

La munte treptat vor predomina ninsorile, au precizat meteorologii.

Precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala și în Transilvania și local în zonele de deal din Moldova, Muntenia și Oltenia.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele estice, sud-estice și vestice în general, cu viteze de 40…50 km/h, iar în zona montană înaltă, rafalele vor depăși 60…70 km/h, temporar viscolind ninsoarea.

La finalul săptămânii vremea va deveni rece pentru această dată, cu temperaturi minime negative în toate regiunile.

Meteorologii au emis și o atenționare Cod galben, valabilă din această seară, ora 20.00, până sâmbătă, 21 noiembrie, ora 14:00.

În cea mai mare parte a Carpaților Occidentali și Meridionali va ninge, iar stratul de zăpadă nou depus local va fi consistent.

Din a doua parte a nopții de vineri spre sâmbătă (20 /21 noiembrie) și în prima parte a zilei de sâmbătă (21 noiembrie) în sudul și sud-vestul Transilvaniei, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă.

ȘTIRI