Violențe în cartierul 2 Grăniceri din Fălticeni. Bătaie între doi localnici. Mașina poliției lovită cu sabiaActualitate

Violențe în cartierul 2 Grăniceri din Fălticeni. Bătaie între doi localnici. Mașina poliției lovită cu sabia

       Accesări: 15044

Fapte antisociale grave petrecute în plină zi. Un individ în vârstă de 40 de ani a fost luat la bătaie în cartierul 2 Grăniceri din Fălticeni. Oamenii legii spun că totul ar fi pornit de la o altercație între acesta și un alt localnic.

Agresorul este un individ în vârstă de 25 de ani.

Scenele s-au petrecut la ora 11, la intersecția cu strada Filaturii.

Violențele au fost anunțate prin 112.

Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată de un martor aflat la fața locului care le-a spus oamenilor legii că un bărbat a fost agresat pe Bulevardul 2 Grăniceri.

Mahanu Design

Un echipaj de la Ordine Publică, format din două tinere polițiste, s-a deplasat la fața locului și l-au identificat pe un bărbat de 40 de ani, care prezenta urme ușoare de violență. El le-a declarat oamenilor legii că fusese lovit de tânărul de 25 de ani.

Individul este implicat ulterior într-un alt episod de scandal în fața unui aprozar aflat din apropiere. Tânărul a căutat-o cu lumânarea, agresorul devenind victimă, în urma altei altercații, în care acesta a fost lovit de un alt bărbat pentru a-și apăra fratele, după cum susțin unii martori oculari.

Polițiștii nu au oferit detalii privind acest aspect, cercetările și audierile fiind încă în desfășurare.

Agresorul, în vârstă de 25 ani, a ajuns la Spitalul Municipal Fălticeni pentru îngrijiri medicale. Ulterior acesta a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Jumătate de oră mai târziu, polițiștii fălticeneni au fost din nou sesizați telefonic prin 112 despre faptul că o altă persoană a fost agresată la intersecția străzilor Filaturii cu Bulevardul 2 Grăniceri din localitate.

Aceeași patrulă de la Ordine Publică, formată din două tinere polițiste, a fost trimisă la fața locului, iar polițiștii au observat un bărbat care alerga, având asupra acestuia un obiect ascuțit, asemănător unei săbii.

Individul era tatăl agresorului și are 50 de ani.

La sosirea oamenilor legii, bărbatul s-a îndreptat către autospeciala de poliție și a lovit caroseria în zona aripii stânga față. O polițistă a folosit spray lacrimogen pentru imobilizarea persoanei violente.

Fălticeneanul de 50 de ani a fost încătușat de cele două tinere polițiste și dus la audieri la sediul Poliției Municipiului Fălticeni.

De furia bărbatului agresiv nu au scăpat nici ambulanțierii. Mașina acestora a fost lovită cu aceeași sabie artizanală, în urma loviturii, tabla fiind perforată.

Totul s-a petrecut în cartierul 2 Grăniceri.

Zona unde s-au petrecut violențele a fost închisă. Jandarmii au supravegheat locul pe durata investigațiilor.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, „distrugere” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Cercetările sunt efectuate de lucrătorii Biroului Investigații Criminale Fălticeni.

ȘTIRI