Control judiciar timp de 60 zile pentru fălticeneanul care lovise cu sabia autospecialele poliției și ambulanțeiLocal

Control judiciar timp de 60 zile pentru fălticeneanul care lovise cu sabia autospecialele poliției și ambulanței

       Accesări: 3587

Scandal încheiat cu dosar penal. Fălticeneanul care a lovit cu sabia autospecialele poliției și ambulanței a ajuns în fața oamenilor legii, imediat după comiterea faptei. Bărbatul de 50 de ani a fost audiat atât de polițiști, cât și de procurorul de caz.

Acesta venise în ajutorul fiului, deoarece băiatul acestuia, un tânăr de 25 de ani, fusese implicat într-o altercație cu un alt localnic, în care cei doi și-au împărțit pumni.

Violențele s-au petrecut luni, 15 iunie, la miezul zilei, în zona unui aprozar din cartierul 2 Grăniceri.

Făptașul a fost încătușat de două tinere polițiste de la Biroul Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, după ce acesta venise cu o sabie artizanală și cu un cuțit de dimensiuni mari.

Bătaia s-a lăsat cu un dosar penal consistent în care sunt consemnate infracțiunile de „lovire sau alte violențe”, „distrugere” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Codrin Benta

Luni seara, după audierile făcute de polițiștii Biroului Investigații Criminale, bărbatul a fost reținut și încarcerat pentru 24 de ore în Centrul de Arest al IPJ Suceava.

Procurorul de caz al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a decis aplicarea măsurii de control judiciar timp de 60 zile.

ȘTIRI