ACET Fălticeni intervine în regim de urgenţă pe strada Pleşeşti Gane. În cursul nopţii se va opri furnizarea apei în cartierul 13 DecembrieLocal

ACET Fălticeni intervine în regim de urgenţă pe strada Pleşeşti Gane. În cursul nopţii se va opri furnizarea apei în cartierul 13 Decembrie

       Accesări: 507

Furnizarea apei este întreruptă în această după-amiază pe străzile Pleșești Gane, Horticolei, Spicului, Nufărului, Doboșari, M. Gării, Cîmpului, N. Florilor, Sucevei (parțial), Teilor, Livezilor.

Agenţia ACET Fălticeni a anunţat, în urmă cu puţin timp, o intervenţie în regim de urgenţă pentru remedierea unei defecţiuni apărute pe conducta de alimentare de pe strada Pleşeşti Gane.

Intervenţia a început la ora 13.00 iar furnizarea apei se va relua începând de la ora 18.00.

Sunt afectaţi consumatorii casnici, Spălătoria auto de pe strada Sucevei, Larisa, Restaurant Parc, Spălătoria auto de pe strada Magazia Gării, Complexul de Agrement „Nada Florilor”, Spălătoria Jora.

Verificare pe timp de noapte în cartierul 13 Decembrie

Dispeceratul furnizorului de apă a transmis notificare şi pentru o intervenţie programată în noaptea de luni spre marţi, 15-16 iunie, în intervalul orar 23.00-05.00, pe strada 13 Decembrie.

Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: 13 Decembrie, Dimitrie Leonida, Stadion Sportiv, Izvor, Obor, Auto Xor, Magazin Mobilă, Magazin Non-Stop Bucovina, Mopan, Romet, Lovers, Botușanu, Asociaţiile de proprietari nr. 7, 10 şi 14.

ȘTIRI