Vești bune de la CAR Învățământ Fălticeni. Orice membru poate împrumuta acum până la 125.000 de leiActualitate

Vești bune de la CAR Învățământ Fălticeni. Orice membru poate împrumuta acum până la 125.000 de lei

       Accesări: 5080

Serviciile financiare se reînnoiesc și se adaptează nevoilor consumatorilor moderni. Împrumuturile CAR Învățământ Fălticeni sunt modalități accesibile și rapide pentru gestionarea unor situațiile pecuniare urgente. Începând din luna august membrii acestui IFN (Instituție Financiară Nebancară) au la dispoziție un nou tip de credit.

Este vorba despre Împrumutul Opțional.

Acesta se remarcă prin faptul că este mai avantajos, deoarece suma acordată și perioada de rambursare este mai mare.

În altă ordine de idei, orice salariat sau pensionar din județul Suceava poate împrumuta acum până la 125.000 lei. Fondul este rambursabil în maximum opt ani (96 luni).

Un alt aspect care merită menționat este faptul că dobânda la fondul de economii opțional a devenit 7% pe an.

De această bonificare poate beneficia orice membru CAR, fără taxe, impozite sau comisioane de administrare/retragere.

Persoanele interesate pot suna gratis la TelVerde 0800 827 227.

Doritorii pot afla mai multe informații se află și pe portalul car-invatamant.ro sau pot veni în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava.

Sucursalele CAR Învățământ Fălticeni sunt în tot județul Suceava, în localitățile: Boroaia, Broșteni, Câmpulung Moldovenesc, Cornu Luncii, Dolhasca, Dumbrăveni, Fălticeni, Gura Humorului, Liteni, Mălini, Moldovița, Rădășeni, Rădăuți, Râșca, Salcea, Siret, Slatina, Solca, Suceava – George Enescu, Suceava – Mărășești, Suceava – centru, Suceava – Burdujeni, Vatra Dornei și Vicovu de Sus.

În linia noutăților lunii august, CAR Învățământ Fălticeni anunță deschiderea noului sediul al sucursalei din comuna Slatina. Aceasta s-a mutat la parterul blocului din centru, lângă Căminul Cultural.

Programul de lucru rămâne același: luni-joi, între orele 8 – 17, și vineri, între orele 8 – 13.

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație non-profit, înființată în anul 1926, în Fălticeni, care acordă împrumuturi nebancare, în județul Suceava, pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți.

Orice membru CAR își poate deschide un fond social pentru economisire și poate beneficia de asistență socială, care constă în sprijin financiar pentru nașteri, nunți și decese.

ȘTIRI