Flagrant pe strada Sucevei. Polițiștii fălticeneni au depistat un șofer sub influența unei substanțe psihoactiveLocal

Flagrant pe strada Sucevei. Polițiștii fălticeneni au depistat un șofer sub influența unei substanțe psihoactive

       Accesări: 2227

Acțiuni de verificare pe drumurile publice. Agenții Poliției Rutiere Fălticeni sunt prezenți zilnic în traficul auto pentru identificarea șoferilor care încalcă legea. În vizorul oamenilor legii sunt vitezomanii, șoferii băuți, dar și cei care săvârșesc tot felul de contravenții.

De ceva vreme și conducătorii auto aflați sun influența substanțelor psihoactive se află pe lista celor vizați în controalele și acțiunile polițiștilor fălticeneni.

Primul dosar penal pe linia acestui tip de infracțiune a fost înregistrat pe data de 3 august.

În aceeași zi, la miezul zilei, patrula Poliției Rutiere Fălticeni a oprit pentru un control un autoturism Volkswagen Golf pe strada Sucevei.

Mașina era condusă de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Vadu Moldovei, iar în urma verificărilor efectuate, agenții l-au testat cu etilometrul, pentru depistarea alcoolemie, și aparatul DrugTest, pentru depistarea substanțelor psihoactive.

Alma Clinic

Rezultatul a ieșit pozitiv la DrugTest, conducătorul auto fiind însoțit la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru recoltarea probelor biologice.

Cu ocazia aceluiași control, polițiștii fălticeneni au identificat în autoturismul tânărului, două pliculețe, unul cu cristale incolore și un altul care era gol.

Tânărul șofer din comuna Vadu Moldovei a ieșit pozitiv la substanța metamfetamină.

Oamenii legii au întocmit dosar penal.

ȘTIRI