Un tânăr din Dolhești i-a lovit cu mașina pe doi pietoni. Este căutat de polițiști pentru fugă de la locul fapteiActualitate

Un tânăr din Dolhești i-a lovit cu mașina pe doi pietoni. Este căutat de polițiști pentru fugă de la locul faptei

       Accesări: 8030

Aventură la volan cu final dramatic. Un tânăr din comuna Dolhești este căutat de polițiști după ce acesta a produs un accident rutier și a fugit de la locul faptei. Individul în vârstă de 20 de ani, de etnie romă, s-a urcat într-un automobil Volkswagen Golf, iar pe un sector de drum județean a lovit doi pietoni în același timp.

Era în seara Ajunului de Crăciun.

Pietonii, soț și soție, mergeau pe marginea șoselei, când au fost acroșați de autoturismul condus de tânărul dolheștean.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital în stare gravă. Femeia a suferit leziuni și este în afara oricărui pericol.

Accidentul s-a produs pe raza comunei Dolhești, pe 24 decembrie, în jurul orei 19.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

În loc să cheme Ambulanța, șoferul a preferat să fugă de la fața locului, lăsând persoanele accidentate să zacă la marginea drumului, cu răni sângerânde.

În urma unui apel la 112, echipaje ale Poliției și Ambulanței s-a deplasat la accident. La fața locului au ajuns și lucrătorii Biroului Criminalistic din cadrul Poliției Municipale Fălticeni.

Datorită profesionalismului și activităților investigativ operative ale Biroului Rutier Fălticeni, sub coordonarea agentului Gabriel Liuță, în mai puțin de 24 de ore oamenii legii au aflat cine este autorul accidentului, cu toate că polițiștii nu au avut niciun indiciu.

Făptașul este un tânăr de 20 de ani din satul Dolheștii Mici, persoană de etnie romă care locuiește în cătunul Podișor.

Oamenii legii l-au căutat pe autorul accidentului, însă el este fugit și de la domiciliu. Mașina implicată în incident a fost găsită în curtea casei unde tânărul locuiește fără forme legale.

Automobilul a fost ridicat pentru expertiză și cercetări.

Polițiștii spun că, acum, tânărul este chemat prin citație la sediul unității de poliție.

Pentru tânărul din Dolhești, situația este foarte complicată.

Dacă autorul accidentului nu se va prezenta în următoarele ore, pe numele acestuia se va întocmi un mandat de aducere pentru a fi audiat.

Oamenii legii continuă căutările.

Potrivit procedurilor în vigoare, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului.

ȘTIRI