Voluntarii „Aripi în Europa” din Fălticeni au ajutat de Crăciun 19 persoane defavorizateLocal

Voluntarii „Aripi în Europa” din Fălticeni au ajutat de Crăciun 19 persoane defavorizate

       Accesări: 701

Voluntarii Grupului Local de Tineret “Aripi în Europa” și-au adunat și anul acesta forțele și au reușit, sprijiniți de donatorii inimoși din oraș, să facă Crăciunul mai bun persoanelor defazorizate din oraș și din împrejurimi.

Tinerii au organizat, înaintea sărbătorilor, un stand de decorațiuni handmade pe care fălticenenii le-au putut achiziționa pentru a sprijini proiectul.

Voluntarii au adunat suma de 7000 de lei din care au fost achiziționate alimente, produse de curățat, produse de îngrijire personală, haine, dar totodată și bunuri materiale din donații precum jucării, alimente, brazi de crăciun

Proiectul a avut parte și de parteneri inimoși și dornici de a ajuta persoanele în cauză precum Colegiul Național “Nicu Gane” și societatea Romfour Tur.

Toate bunurile au fost donate unui număr de 19 persoane.

“Mulțumiri donatorilor și persoanelor care au făcut posibilă desfășurarea cu success a acestui proiect, sperăm aceleași rezultate și în anul următor și vă dorim sărbători fericite!”, au transmis reprezentanții Grupului Local de Tineret “Aripi în Europa”

ȘTIRI