Femeile din cadrul Organizației PNL Fălticeni au inițiat și anul acesta acțiunea umanitară „Dăruim de Crăciun”Actualitate

Femeile din cadrul Organizației PNL Fălticeni au inițiat și anul acesta acțiunea umanitară „Dăruim de Crăciun”

       Accesări: 1081

Dar din dar se face rai. Plecând de la această idee, în preajma sărbătorilor de iarnă faptele bune se materializează prin tot felul de campanii și inițiative de suflet. Cu gândul la Organizația de Femei din cadrul PNL Fălticeni a inițiat și anul acesta o acțiune caritabilă la nivel de municipiu.

După ce au cumpărat produsele alimentare și au finalizat pachetele familiale, femeile liberale le-au oferit familiilor nevoiașe.

Acțiunea umanitară, intitulată „Dăruim de Crăciun”, s-a desfășurat pe 21 decembrie.

Cadourile pentru masa de sărbători au ajuns la câteva familii greu încercate de soartă din Fălticeni, dar mai ales copiilor lor.

„Să fim mai darnici, să fim mai buni acum în prag de sărbătorilor nu e totul.”, au spus inițiatoarele campaniei. „Să oferim din inimă, din puținul nostru, să fim mai buni, mai darnici, e necesar să fim mereu. Fapte bune să facem la fiecare pas și să nu uităm de semenii noștri încercați de nevoi nicicând.”

Acțiunea caritabilă s-a a avut cu sprijinul Biroului Local PNL Fălticeni.

Reprezentantele Organizației de Femei au concluzionat la finalul campaniei că magia sărbătorilor de Crăciun a fost prezentă în casele tuturor celor vizați de această campanie, deoarece pe chipurile copiilor au reușit să aducă zâmbete și în suflet o mică bucurie.

ȘTIRI