Tânără din comuna Dolhești dispărută în toiul nopții de acasă. Polițiștii au fost anunțați de părinții feteiActualitate

Tânără din comuna Dolhești dispărută în toiul nopții de acasă. Polițiștii au fost anunțați de părinții fetei

       Accesări: 14052

Părinții au parte, uneori, de emoții nedorite din partea copiilor. Unii dintre aceștia, aflați la începutul adolescenței, pleacă de acasă fără să spună și unde anume au de gând să meargă. Este și cazul unei minore de 15 ani care a dispărut fără urmă.

Tânără locuiește în satul Dolheștii Mici, și a plecat de acasă în toiul nopții de acasă.

Părinții au așteptat-o un timp, însă văzând că fata lor nu se mai întoarce au ieșit să o caute, fără să o mai găsească. La scurt timp i-au anunțat pe oamenii legii.

S-a întâmplat azi-noapte, iar de atunci polițiștii fac cercetări.

Ioana Maria Sârbu a ieșit din locuință și a plecat într-o direcție necunoscută. Oamenii legii bănuiesc că domnișoara a plecat cu un prieten din Iași pe care l-a cunoscut pe Facebook, spun părinții fetei, și cu care mai discuta pe contul de socializare.

Codrin Benta

Semnalmentele fetei: 1,65 m înălțime, 58 kg, brunetă, păr lung, față ovală. Ca elemente particulare, persoana dispărută prezintă o aluniță în zona buzelor.

Oamenii legii spun că Ioana Maria Sârbu nu este cunoscută cu boli psihice.

Cei care pot oferi informații pentru găsirea fetei din comuna Dolhești sunt rugați să sune la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Actualizare

Oamenii legii au anunțat că minora a fost găsită în cursul zilei de joi, Acum ea se află la domiciliu, împreună cu părinții.

ȘTIRI