Şoferul implicat în accidentul rutier din Mălini era băut şi nu s-a conformat semnalului de oprire al poliţiştilorActualitate

Şoferul implicat în accidentul rutier din Mălini era băut şi nu s-a conformat semnalului de oprire al poliţiştilor

       Accesări: 5110

Au fost făcute publice informaţiile referitoare la împrejurările în care s-a produs acidentul rutier de pe raza comunei Mălini, satul Pîraie, în noaptea de duminică spre luni.

Potrivit IPJ Suceava, la ora 23.57, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Fălticeni, în timp ce acţionau pe Drumul Judeţean 209 A, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător auto nu a oprit continuând deplasarea spre comuna Slatina.

Ulterior, la aproximativ 1 km, într-o curbă la stanga a fost identificat autoturismul avariat, intrat in coliziune cu un arbore situat pe partea dreaptă a  drumului.

S-a stabilit că autoturismul a fost condus de către un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din comuna Mălini, iar ca pasager dreapta față se afla soția acestuia, în vârstă de 21 de ani. Aceasta din urmă a rămas încarcerată, suferind fracturi la nivelul picioarelor.

Potrivit poliţiştilor, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate două probe de sânge la Spitalul Fălticeni.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

ȘTIRI