Polițiștii l-au depistat pe șeful de la Permise Auto Suceava cu 102 km/h în localitate. Vasile Hlaghi pleca în concediuActualitate

Polițiștii l-au depistat pe șeful de la Permise Auto Suceava cu 102 km/h în localitate. Vasile Hlaghi pleca în concediu

       Accesări: 1278

Se întâmplă și la case mai mari. Țeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Suceava a rămas zilele trecute fără permis. Comisarul-șef Vasile Hlaghi a fost depistat conducând cu 102 km/h în localitatea băcăuană Dumbrava.

Totul s-a întâmplat pe 23 iunie, aproape de miezul nopții, în timp ce polițistul sucevean, aflat în concediu, se deplasa cu mașina spre o destinație de vacanță din Bulgaria.

Un echipaj al poliției l-a oprit, după ce a depășit cu peste 50 de km/h limita admisă în localitate.

Ofițerul a depus contestație față de măsura luată de colegii săi.

În această dimineață, prefectul Alexandru Moldovan a înaintat către Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule propunerea ca inspectorul de poliție Oana Melinte să fie împuternicită la conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Suceava începând cu data de 8 iulie.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Măsura este valabilă până la ocuparea postului prin concurs.

Comisarul Vasile Hlaghi, originar din orașul Solca, care timp de patru ani a activat în cadrul Postului de Poliție din comuna Dolhești, avea împuternicire pentru a îndeplini atribuțiile funcției de șef serviciu până astăzi, 7 iulie.

Procedura de ocupare prin concurs a postului de șef al SRPCIV Suceava este demarată la nivelul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule, estimându-se a se derula până cel târziu la jumătatea lunii august.

Vasile Hlaghi a fost numit în ianuarie la conducerea SRPCIV Suceava.

ȘTIRI