Lara Clinique s-a deschis oficial. Este cel mai modern centru de înfrumusețare și îngrijire corporală din FălticeniLocal

Lara Clinique s-a deschis oficial. Este cel mai modern centru de înfrumusețare și îngrijire corporală din Fălticeni

       Accesări: 473

Antreprenoriatul local nu bate deloc pasul pe loc. Chiar dacă incertitudinea continuă să planeze la nivel economic, o femeie de afaceri, cu spirit tânăr și încrezători în propriile forțe, a decis să răspundă unor noi provocări printr-o investiție pe care a inaugurat-o recent în municipiul Fălticeni. Alexandra Stan, iubitoarea unui stil de viață axat pe sănătate și armonie, a pus bazele unui centru de înfrumusețare corporală ce încorporează un concept modern și tratamente pe măsură.

Afacerea este sintetizată sub titulatura Lara Clinique, un nume ce tinde să devină o marcă de succes și un reper în domeniu.

Deschiderea oficială a avut loc pe 5 iulie, zi în care primii clienți au aflat despre avantajele și noutățile prin care se evidențiază cel mai nou centru de înfrumusețare din Fălticeni.

Serviciile sunt disponibile cinci zile pe săptămână, iar acestea sunt grupate pe două segmente: tratamente corporale și epilare definitivă.

Lara Clinique este la un pas de zona centrală, la intersecția străzilor Republicii cu Dogari (varianta de trafic greu), în aceeași clădire cu cofetăria Jolie Pan.

Codrin Benta

Programările pot fi făcute telefonic, dar și pe internet.

Relaxare, sănătate și culoare

Lara Clinique este mai mult decât un centru de înfrumusețare.

Este un loc cochet, primitor, „îmbrăcat” în culori calde și garnisit cu tehnologii noi. Totul este creat să dea senzație de calm, încredere și relaxare.

În cadrul centrului funcționează trei saloane, recepția și zona de primire clienți.

Fiecare salon corespunde unui anumit tip de serviciu de înfrumusețare corporală, ce se remarcă prin diversitate și eficiență.

Alexandra Stan și-a canalizat investițiile în capitalul uman, dar și cel de natură tehnologică, un echilibru de care are nevoie orice afacere orientată spre satisfacția clientului.

Aparatură de înaltă clasă, investiția cu ponderea cea mai mare în cadrul Lara Clinique, este cea care face diferența în acest segment extrem de competitiv, unde exigențele sunt tot mai ridicate.

În egală măsură, pregătirea și formarea personalului constituie un atu, noul centru prefigurându-se ca un centru de excelență pe zona serviciilor de înfrumusețare.

Sunt o adevărată împătimită a frumosului.

Deși călătoria mea pe tărâmul frumuseții a început cu înfrumusețarea estetică a feței, care a fost ”prima dragoste” și totodată o oază de liniște în acea perioadă, doar când am testat și am observat rezultatele incredibile ale procedurilor de remodelare corporală am realizat că asta îmi doresc să fac – să ofer altor doamne și domnișoare posibilitatea de a-și recăpăta încrederea în sine, de a câștiga lupta cu centimetrii în plus și de a ajunge la forma fizică dorită, care să le facă să se simtă frumoase și feminine.”, explică antreprenoarea Alexandra Stan.

„Așa a apărut conceptul Lara Clinique – ”prietena de încredere” a fiecărei femei și locul în care relaxarea și grija pentru sine se îmbină perfect cu rezultatele vizibile.

Tehnologia de ultimă oră și recomandările personalizate sunt cheia spre rezultate extraordinare în ceea ce privește remodelarea corporală și obținerea unui aspect neted, catifelat și strălucitor al pielii.”

Servicii și pachete foarte diversificate

Lara Clinique pune accentul pe diversitate, astfel încât oferta este una foarte bogată.

Pentru slăbire și remodelare corporală este utilizată tehnologia de vârf Eximia. Modul în care aceasta reușește să înlocuiască chirurgia estetică, cu ajutorul tehnologiilor inovative, a cucerit pe toată lumea care le-a încercat!

Echipamentul reușește să îmbunătățească procesele metabolismului corpului uman. Prin această modalitate se elimină treptat excesul de grăsime care favorizează apariția celulitei. Nu este de neglijat nici faptul că tratează retenția de apă și oferă mai multă fermitate pielii.

Prima ședință vine cu rezultate uimitoare, eliminând chiar câțiva centimetri.

Presoterapia

Masajul limfatic este o practică deja cunoscută în România. Prin aceasta se activează circulația limfei de-a lungul vaselor limfatice, vase care sunt responsabile pentru colectarea și eliminarea toxinelor din țesuturi. Zilnic, corpul nostru drenează natural un volum de aproape 4L de lichid, fapt ce menține sistemul imunitar sănătos.

Tehnologia de ultima generație implementă în procedura de presoterapie ajută și la conturarea corpului, nu doar la arderea grăsimilor. Masajul limfatic se bazează pe principii anatomice clare ce vizează sistemul circulator al organismului.

Mai mult, tratamentul nu necesită anestezie, incizii și nici nu provoacă disconfort.

Tonifiere musculară

Un cuvânt sinonim cu tehnologia de top – XSculpt care revoluționează medicina estetică.

Tratamentul XSculpt doar că arde grăsimea, dar te ajută să-ți dezvolți și mai armonios masa musculară deja existentă. Nu provoacă disconfort, nu necesită incizii sau anestezie, deci este extrem de confortabilă pentru oricine! În timpul tratamentului poți sta relaxat pentru că echipamentul face toată treaba.

Împachetări corporale

Procedura de împachetare corporală are beneficii atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al sănătății. Indiferent de vârstă sau de problema corporală pe care o ai, acestea reprezintă o soluție.

Printre beneficii se numără: eliminarea surplusului de apă și a toxinelor, scăderea rapidă în greutate
accelerarea procesului metabolic, îmbunătățirea aspectului pielii și estomparea celulite, hidratarea pielii și a organismului, îmbunătățirea circulației sangvine.

Epilare definitivă

Cu ajutorul epilării definitive cu laser scapi de grija părului nedorit din mai multe zone ale corpului.
Epilarea, foliculita sau iritațiile vor rămâne în trecut. În funcție de caracteristicile pielii (cum ar fi textura sau culoarea) şi ale firului de păr vom stabili împreună numărul de ședințe.

Oricine se poate bucura de avantajele pe care le oferă epilarea definitivă, dar în special persoanele cu fire de păr de culoare închisă, care suferă de foliculită sau cele cărora epilarea cu lama sau ceară caldă le provoacă iritații.

Procedura este nedureroasă și neinvazivă.

Echipamentul utilizat de Lara Clinique sunt două lasere ce oferă rezultate uimitoare într-un număr minim de ședințe.

Pentru programări puteți apela la 0742 068 977.

Mai multe date despre serviciile și tarifele Lara Clinique le regăsiți aici.

ȘTIRI