Polițiștii fălticeneni oferă detalii în cazul accidentului mortal de pe strada Pleșești Gane. Pietonul traversa regulamentarLocal

Polițiștii fălticeneni oferă detalii în cazul accidentului mortal de pe strada Pleșești Gane. Pietonul traversa regulamentar

       Accesări: 4054

Destin spulberată pe șosea. Un fălticenean și-a pierdut viața, într-un accident rutier petrecut pe strada Pleșești Gane. El a fost lovit în plin de un autoturism Skoda Octavia, condus de un localnic, ce se deplasa dinspre Țarna Mare spre Strada Botoșanilor.

Victima este un bărbat de 69 de ani, care locuia câteva sute metri de locul unde și-a găsit sfârșitul.

Un om nevinovat a plătit cu viața.

Cercetările efectuate de polițiști arată că pietonul traversa regulamentar strada, prin loc marcat şi semnalizat corespunzător cu indicator rutier.

Era ora 17.45 când s-am întâmplat nenorocirea.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Bărbatul plecase de acasă pentru câteva mici cumpărături. Intrase într-un magazin, apoi voia să meargă peste drum, la un alt magazinul, între acestea fiind și trecerea de pietoni. Nu a mai apucat să ajungă, când mașina l-a lovit în plin, în timp ce traversa pe marcajul rutier.

Un echipaj al Ambulanței Fălticeni i-a acordat primul ajutor și l-a transportat de urgență la Spitalul Municipal Fălticeni.

Medicii au încercat să-i salveze viața, însă leziunile suferite după impact i-au fost fatale.

La volanul mașinii se afla un localnic de 56 de ani.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La spital i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

ȘTIRI