Ordin provizoriu de protecție emis de polițiștii din Fălticeni. Un bărbat aflat sub influența alcoolului și-a lovit soțiaActualitate

Ordin provizoriu de protecție emis de polițiștii din Fălticeni. Un bărbat aflat sub influența alcoolului și-a lovit soția

       Accesări: 2311

Consumul de alcool conduce la fapte nesăbuite. Violența în familie este una dintre ele și intră sub incidența legii. Infracțiunile pe această linie ajung tot mai des în atenția polițiștilor.

Un caz recent este cel petrecut sâmbătă, 17 decembrie, pe raza municipiului Fălticeni.

Agenții unității de poliție au fost sesizați, în timpul după-amiezii, despre săvârșirea unui act de agresiune fizică.

Din cercetări, s-a stabilit că femeia este căsătorită de aproximativ 18 ani cu soțul său.

La data de 16 decembrie, în jurul orei 22:00, în timp ce se aflau la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, bărbatul i-a adresat amenințări și a lovit-o pe soția sa. Polițiștii spun că femeia nu prezintă semne vizibile de violență pe corp și nu dorește să fie consultată de vreun medic.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

În urma completării formularului de evaluare a riscului a rezultat un risc iminent asupra vieții și integrității femeii.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de agresor, constând în aceea de a părăsi temporar locuința comună și de a păstra o distanță minimă de 100 de metri față de victimă.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violență în familie și amenințare.

Dosarul urmează să fie soluţionat de către lucrătorii Biroului Ordine Publică Fălticeni.

ȘTIRI