Parcul lui Moș Crăciun s-a deschis pentru prichindeii din comuna Drăgușeni. Cadourile de sărbători sunt pregătiteRural

Parcul lui Moș Crăciun s-a deschis pentru prichindeii din comuna Drăgușeni. Cadourile de sărbători sunt pregătite

       Accesări: 1176

Bucurii pentru copii. În prag de sărbători, cu câteva zile înainte de vacanța de iarnă, iubitorii de suflete candide și spirite ghidușe au făcut pregătiri pentru amenajarea unui parc special. Este parcul lui Moș Crăciun, deschis, de curând, în comuna Drăgușeni.

Mii de luminițe și mai multe elemente strălucitoare dau farmec acestui loc, unde copii vin să se joace și seara, la lumina instalațiilor de iarnă.

Tot aici au fost amenajați brazii de Crăciun, ornați beteală. Mai lipsesc cadourile.

Parcul lui Moș Crăciun este amenajat centrul localității, în parcul de joacă, unde toate echipamentele sunt noi și moderne.

Acum că temperaturile au crescut ușor, prichindeii din comuna Drăgușeni vin și ziua, dar și seara pentru a-l întâlni pe bătrânul cel darnic, unde pot lăsa și un bilet pentru împlinirea unei dorințe.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Cheful de joacă nu lipsește, iar micuții își descătușează energia la balansoare, scrâncioburi, iar când au obosit își pot trage sufletul în sania lui Moș Crăciun sau pot să-i admire pe renii luminoși ai Moșului.

Autoritățile locale spun că spiridușii și Crăciunița s-au ocupat cu amenajarea acestui parc al luminițelor, pregătit pentru copii, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Copiii din comuna Drăgușeni așteaptă cu nerăbdare vacanța mare, dar mai ales sărbătorile de iarnă cu nelipsitele daruri așezate sub brad.

Moș Crăciun va sosi negreșit și pentru ei. Condițiile sunt două: copiii să nu facă năzbâtii și să știe cel puțin o poezie.

ȘTIRI