Noutate în oferta Alma Clinic. Din luna februarie au început consultațiile gratuite pe specialitatea NeurologieSănătate

Noutate în oferta Alma Clinic. Din luna februarie au început consultațiile gratuite pe specialitatea Neurologie

       Accesări: 8762

Noi vești bune din sistemul de sănătate privat. Echipa celui mai modern și bine dotat centru medical din municipiul Fălticeni își întâmpină clienții cu o noutate importantă în ofertă. Consultațiile pe specialitate Neurologie sunt, de la 1 februarie, fără plată.

Condiția este ca pacienții să se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

De aceeași facilitate beneficiază și clienții centrului de sănătate Alma Clinic din Suceava.

Consultațiile sunt realizate de medicul specialist ieșean Diana Baciu.

Programările se fac telefonic la numerele 0754.471.246 (Alma Clinic Fălticeni) fie la sediul clinicii de pe strada Ana Ipătescu nr.9A, respectiv 0752 701 700 (Alma Clinic Suceava) sau la sediul de pe strada Strada Vasile Alecsandri, Nr.8, Bl.3A, Parter, vizavi de Colegiul Național „Ștefan cel Mare”.

Spectrul afecțiunilor neurologice

Neurologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea diverselor tulburări ale sistemului nervos central (creier, măduva spinării, nervi cranieni) și ale sistemului nervos periferic.

Datorită specializării și a experienței în domeniu, neurologul Diana Baciu îmbină cunoștințele în domeniu cu cele din alte specialități medicale pentru a stabili diagnosticul neurologic.

La Cabinetul Neurologie se pot prezenta și trata pacienții ce prezintă diverse afecțiuni neurologice precum accidentele vasculare cerebrale, epilepsia, traumatisme craniene și tulburări asociate, boli neoplazice ale sistemului nervos, bolile de mișcare (boala Parkinson), bolile nervilor periferici (neuropatii periferice, Miastenia gravis, etc.), tulburările de somn, parestezii, paralizii ale nervilor cranieni, migrenele.

Despre Alma Clinic

Pe lângă faptul că numărul de specialități medicale sunt extinse an de an, pentru sunt oferite consultații, tratament și intervenții, centrele medicale Alma Clinic țin pasul mereu cu progresele științifice și tehnologice din domeniul medical, investind mereu în aparatură de specialitate care să permită o examinare optimă și să asigure un diagnostic cât mai exact.

Toate aceste inițiative vin pe fondul recunoașterii și aprecierii din partea pacienților, încă din primul an de activitate al clinicii, pentru promptitudinea, profesionalismul și atenția cu care sunt tratați la Alma Clinic.

Activitatea medicală din cadrul clinicii din Fălticeni se desfășoară într-un sediu foarte modern, de aproximativ 1.000mp, dispus pe 4 nivele și organizat conform celor mai noi standarde în domeniu.

Investiția inițială, de peste 1 milion de euro, a permis atât dotarea cu echipamentele medicale performante de care dispunem în prezent, dar și crearea unui ambient foarte plăcut, confortabil, primitor, în care pacienții să regăsească o șansă la sănătatea binemeritată.

În cadrul clinicii, pacienții beneficiază de servicii medicale de nivel ridicat, servicii facilitate, pe lângă profesionalismul echipei medicale, și de echipamentele de ultimă generație cu care este dotată clinica, dar și de mijloacele avansate de tratament aplicate.

ȘTIRI