Polițiștii fălticeneni au emis un ordin de protecție provizorie. Tânără lovită de concubin. Dosarul penal este în lucruLocal

Polițiștii fălticeneni au emis un ordin de protecție provizorie. Tânără lovită de concubin. Dosarul penal este în lucru

       Accesări: 1853

Neînțelegerile dintre partneri duc, nu de puține ori, la violență. Lucrătorii Poliției Municipiului Fălticeni desfășoară cercetări într-un caz de agresiune care s-a încheiat altfel decât s-a așteptat făptașul. Un bărbat și-a lovit concubina în urma unor discuții în contradictoriu.

S-a întâmplat duminică seara.

Oamenii legii au fost sesizați telefonic de tânăra de 20 de ani, persoana agresată, care le-a spuns acestora că a fost lovită de concubin și a plecat de acasă.

Echipa operativă s-a deplasat pe Bulevardul 2 Grăniceri, unde tânără se afla împreună cu fiul ei minor, în fața unui magazin.

Verificărilor efectuate au indicat faptul că femeia are o relație de concubinaj, de aproximativ patru ani, cu un bărbat de 23 ani. Aceșia au împreună un copil, în vârstă de 10 luni, și locuiesc într-o garsonieră închiriată în Fălticeni.

Mahanu Design

În urma unor discuții în contradictoriu, bărbatul a lovit-o pe concubină, iar aceasta, în urma agresiunii, a părăsit locuința sesizând fapta prin 112.

Tânăra a suferit leziuni minore, ce nu au necesitat internarea la spital.

Oamenii legii au condus-o pe victimă la sediul Poliției.

Potrivit procedurilor în vigoare, agenții au întocmit un formular de evaluare al riscului, în urmă căruia s-a conculuzionat că există un risc iminent asupra vieții și integrității femeii.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de agresor, el fiind evacuat din locuință.

Cercetările continuă în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

ȘTIRI