Noul ansamblu rezidențial AVANERA. Un proiect inovator și unic în Suceava. Apartamente pentru toate preferințeleActualitate

Noul ansamblu rezidențial AVANERA. Un proiect inovator și unic în Suceava. Apartamente pentru toate preferințele

       Accesări: 865

În inima Sucevei, un proiect imobiliar este în plină desfășurare. AVANERA aduce pentru publicul sucevean un concept unic și de calitate. Viitorul cartier rezidențial va avea trei blocuri, fiecare de 50 de metri înălțime. Un astfel de proiect imobiliar de amploare vine cu o bază a calității în proiectare, începând cu partea de fundație și cu o infrastructură adaptată pentru cât de trainic este totul gândit și construit.

AVANERA înseamnă siguranță și confort

Dezvoltatorul acestui proiect, Trutzi Real Estate, îi asigură pe cei care urmează să investească într-o locuință parte din acest ansamblu, de calitatea lucrării. Vorbim despre repere de top, despre principiul construcției adaptate cerințelor moderne și specifice unui nivel de trai ridicat. Astfel, AVANERA implică o infrastructură sigură.

Cele trei clădiri sunt realizate pe o structură de rezistență de 182 de piloni forați (pentru fiecare bloc), radier armat cu o grosime de 1 m, suprastructură pe diafragme din beton.

Mai mult decât atât, blocurile vor fi izolate cu vată bazaltică, vor dispune de tâmplărie AL cu geamuri termopan, iar finisajele vor fi premium.

Apartamentele pot fi predate la cheie, iar cumpărătorul poate personaliza locuința în ceea ce privește finisajele.

Structura blocurilor este încadrată în clasa de importanță I. Astfel, rezistența clădirilor va fi optimă chiar și la cutremure de 7,9 grade pe scara Richter. Accesul la etaje va fi realizat cu lifturi, 3 la număr in fiecare bloc, dintre care unul rezervat pentru situații de urgență.

În complexitatea sa, proiectul aduce facilități diverse pentru toți cei care vor decide să locuiască aici. Vor fi construite parcări, cu un total de 850 de locuri, spații special amenajate pentru locuri de joacă, parc, restaurante și spații comerciale, inclusiv stații de încărcare pentru mașini electrice.

Rezidenții acestor locuințe pot avea, de asemenea, acces la cabinete medicale sau sala de fitness.

Cât despre accesul la puncte de interes din oraș, AVANERA este poziționat strategic, în centrul orașului, de unde distanțele spre diverse instituții sau zone de interes sunt de câteva sute de metri.

AVANERA, apartamente pentru toate preferințele.

Investiția într-un imobil înseamnă un cumul de factori, de la grija financiară și până la analiza facilităților. AVANERA își propune să fie un cartier rezidențial unic, peste așteptări. Pe piața suceveană va fi unic prin abordarea construcției, prin calitatea materialelor și finisajelor, amplasare și însăși ideea cu care a pornit.

Cele 3 clădiri de blocuri vor fi înalte, permițând astfel ca panorama spre oraș să fie un bonus al celor care doresc să trăiască la înălțime, și la propriu și la figurat. Este și motivul pentru care la etajele superioare, 14 și 15, vor exista penthouse-uri.

AVANERA înseamnă însă varietate la capitolul tipuri de apartamente. Astfel, de la cele de 2 camere și până la cele de 4 camere, fiecare își alege ce corespunde cu bugetul propus și cu preferințele sale, dar și cu stilul său de viață.

Pot fi alese apartamente de 2 camere cu suprafață între 38 mp și 61 mp, cele cu 3 camere cu suprafață între 73 și 102 mp, iar cele de 4 camere pot avea 95,5 și până la 173 mp.

Proiectul AVANERA este în derulare, dar apartamentele pot fi deja cumpărate, cu posibilitatea de a alege finisajele. O miniatură a acestui ansamblu este prezentată publicului larg și în unul din mall-urile sucevene.

Pentru detalii cei interesați pot accesa pagina oficială avanera.ro sau telefonic la 0756 035 064 sau la contact@avanera.ro.

ȘTIRI