Luminile de sărbători vor fi aprinse pe 5 decembrieActualitate

Luminile de sărbători vor fi aprinse pe 5 decembrie

       Accesări: 819

Decorul urban pentru sărbători este pregătit. Aprinderea luminilor de Crăciun și Anul Nou în municipiul Fălticeni va avea loc și în acesta an la începutul lunii decembrie. Autoritățile locale au ținut să respecte tradiția ultimilor ani, când iluminatul festiv a fost aprins în ajun de sărbătoare.

Municipiul Fălticeni va fi inundat de lumini multicolore atât pe principalele artere rutiere, cât și pe străzile importante din cartierele orașului, începând de sâmbătă seara, atunci când copilașii îl așteaptă cu ghetele curate pe Moș Nicolae.

Anul acesta, instalațiile stradale au fost montate mai devreme, pentru ca totul să fie gata la timp.

S-a lucrat pentru împodobirea stâlpilor care, cel puțin pentru o lună de zile, vor colora, la propriu, orașul de pe Șomuz. Și anul acesta există câteva elemente de noutate.

Toate au fost amplasate pe spațiile verzi ale esplanadei centrale. Aici au fost amplasați ursuleți, moși crăciuni, reni, toți iluminați de sute de beculețe.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Aleea pietonală centrală va găzdui și anul bradul multicolor care poate afișa mesaje de Crăciun și Anul Nou.

Dacă în anii din urmă Moș Crăciun a fost în mijlocul copiilor, pe esplanada din fața Primăriei Fălticeni, anul acesta bătrânul darnic s-ar putea să-și ia concediu.

Luminile de sărbători se vor aprinde pe 5 decembrie, odată cu lăsatul serii, iar echipamentele moderne vor înfrumuseța serile și nopțile de iarnă.

Iluminatul festiv va rămâne aprins până pe 19 ianuarie, la Boboteaza pe stil vechi.

ȘTIRI