JoliePan va deschide noua cofetărie din Fălticeni. Multe surprize dulci sunt pregătite pentru inaugurare!Local

JoliePan va deschide noua cofetărie din Fălticeni. Multe surprize dulci sunt pregătite pentru inaugurare!

       Accesări: 6246

Urmează multe zile dulci! Asta pentru că JoliePan va inaugura peste puțin timp cea mai nouă cofetărie din Fălticeni. Realizate cu migală și ingrediente de primă clasă, produsele care i-au pe cucerit pe numeroși suceveni ajung și în orașul nostru.

Cofetăria JoliePan va fi deschisă într-o zi de sărbătoare, una cu semnificații importante pentru români.

Pe 30 noiembrie, de ziua Sfântului Andrei, începând cu ora 10, sunteți invitați să treceți pragul unui univers plin de culoare, savoare și prospețime, elemente pe care le veți regăsi în fiecare produs în parte.

Numeroase surprize sunt pregătite la deschidere pentru cumpărătorii de toate vârstele.

Cofetăria JoliePan este situată în zona centrală, pe strada Dogari (varianta de trafic greu), lângă intersecția cu strada Republicii, în apropiere de Catedrala Învierii și Farmacia Pharmaplus.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Doi tineri, Andreea și Iliuță, din comuna suceveană Straja, sunt cei care au dat viață acestui proiect care, în curând, va deschide un nou capitol la Fălticeni.

„Pentru noi este foarte important ca experiența celor care ne trec pentru prima dată pragul, să nu se termine nici măcar la ultima bucățică de tort. Tocmai de aceea măiestria și originalitatea modului de lucru sunt detaliile care ne fac să fim diferiți!”, spun Andreea și Ilie. „Ne place sa afirmăm că la Joliepan, fiecare tort, fiecare prăjitură își are propria poveste și propria personalitate, fie că vorbim de tortul de nuntă, de botez sau chiar unul pentru o simplă aniversare. Toate știu să fure privirile și au șanse mari să te cucerească. Am pornit pe urmele miresmelor dulci, le îmbinăm migălos, le încoronăm cu ciocolată belgiană, le îmblânzim cu nuanțe acrișoare și le înșiram în culori hotărâte. Continuarea poveștii o veți afla, gustând bucuria din fiecare prăjitură!”

JoliePan este sinonim cu gustul bun și viceversa.

Pe lângă minuțiozitate și pasiune, elementele definitorii ale fiecărei prăjituri sunt materiile prime folosite, toate înaltă calitate: ciocolată belgiană, ciocolată franțuzească, piureuri de fructe, mascarpone, cremă de brânză, unt, smântână naturală, păstaie de vanilie, fructe proaspete.

Merită menționat faptul că toate produsele artizanale JoliePan sunt manufacturate, nu conțin aditivi, conservanți și nici E-uri!

Ingredientele sunt selecționate cu multă grijă, astfel încât experiența gustativă să fie unică, memorabilă și intensă.

JoliePan deține propriul laborator, în comuna Dărmănești, și o cofetărie în municipiul Suceava.

Povestea prăjiturilor cu gust de neuitat continuă la Fălticeni. Pe 30 noiembrie sunteți așteptați cu zâmbete, mesaje și surprize dulci. Surprize Jolie!

ȘTIRI