Dosare penale pentru doi șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii i-au depistat în Mălini și DolhascaActualitate

Dosare penale pentru doi șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii i-au depistat în Mălini și Dolhasca

       Accesări: 1086

La 24.11.2021, ora 00.40, o patrulă din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini a oprit pentru control pe DJ209A în comuna Mălini, autovehiculul condus de un bărbat de 36 ani din comuna Slatina.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe ”, ce va fi soluționat procedural.

La data de 24.11.2021, orele 14:28, Poliția Orașului Dolhasca a fost sesizată prin “SNUAU 112” despre faptul că pe raza localității a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto pare a fi sub influența băuturilor alcoolice.Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că în timp ce conducea autoturismul pe raza orașului Dolhasca, un bărbat din municipiul Suceava a intrat în coliziune cu platforma unui vehicul.

Alma Clinic

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului care conducea vehiculul cu platformă și de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului din municipiul Suceava, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

ȘTIRI