ISU Suceava recrutează psihologi voluntariActualitate

ISU Suceava recrutează psihologi voluntari

       Accesări: 1248

Un bine făcut pentru oameni și comunitate. Psihologii care activează în județul Suceava pot da o mână de ajutor pompierilor militari, în cazul unor situații de urgență. ISU Suceava are nevoie de astfel de colaboratori specializați și anunță începutul unei campanii de recrutare.

Psihologii vor avea statut de voluntar și vor putea interveni alături de salvatori în împrejurări deosebite.

Mai precis, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava recrutează psihologi voluntari pentru a colabora în cazul producerii unor accidente colective și dezastre prin asigurarea asistenței psihologice.

Specialiștii vor asigura intervenție psihologică primară și vor acorda primul ajutor psihologic victimelor dezastrelor și familiilor acestora.

Psihologii cu drept de liberă practică interesați pot trimite numele si prenumele, specializarea, treapta de specializare și numărul de telefon prin poșta electronică la adresa psihologieisusuceava@gmail.com, cu titlul „Psiholog voluntar”.

Alma Clinic

ISU Suceava menționează că psihologilor voluntari li se va asigura suport logistic și coordonare, prin ofițerul psiholog al instituției, precum și pregătire în domeniul acordării primului ajutor psihologic, dacă va fi cazul.

Cei interesați pot obține mai multe detalii, la numerele de telefon 0230 524 426, 0230 524 428 sau 0230 524 431, interior 27011. Persoana de contact este maiorul Constantin Rusu.

ȘTIRI