În atenția viitorilor șoferi din zona Fălticeni. Trei noi sesiuni de examinare vor avea loc pe 14, 21 și 28 ianuarieActualitate

În atenția viitorilor șoferi din zona Fălticeni. Trei noi sesiuni de examinare vor avea loc pe 14, 21 și 28 ianuarie

       Accesări: 4006

Vești bune pentru viitorii aspiranți la permisul auto. Luna aceasta sunt anunțate trei noi sesiuni de examinare. Acestea vor avea loc pe 14, 21 și 28 ianuarie.

Autoritățile spun că au optat pentru trei sesiuni de examinare pentru reducerea decalajului existent între momentul susținerii probei teoretice și cea a celei practice pentru obținerea permisului de conducere auto (aproximativ 3 luni la momentul de față),

În momentul de față sunt trei luni distanță între cele două probe, însă pe parcursul anului trecut au fost perioade când timpul de așteptare între cele două probe era de șase luni.

Sesiunile suplimentare de examinare, destinate probei practice (proba condusului de drumurile publice), sunt destinate doar pentru cei care s-au înscris la categoria B.

Patru examinatori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor Suceava vor fi prezenți la aceste probe.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Candidații pentru permisul auto, din zona Fălticeni, trebuiie să știe că pentru cele trei sesiuni suplimentare programate în luna ianuarie, programul de examinare va fi 8.00 – 16.00, iar punctul de plecare este zona Gării Ițcani.

Instructorii auto sunt rugați să fie prezenți la locul de plecare cu cel puțin 30 minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susținerii probei practice.

Elementul de noutate al sesiunilor este acela că programatoarele vor fi împărțite câte două pentru fiecare dintre examinatori, respectiv pentru orele 08.00 și 12.30.

În acest mod, se oferă candidaților care trebuie să se deplaseze din zonele mai îndepărtate ale județului posibilitatea de a se programa pentru examinare începând cu orele 12.30.

ȘTIRI