Farmacista Janeta Păduraru s-a stins din viațăLocal

Farmacista Janeta Păduraru s-a stins din viață

       Accesări: 38903

Doliu în tagma farmaciștilor fălticeneni. Janeta Păduraru a murit la vârsta de 62 de ani. Miercuri seara, pe 27 octombrie, s-a stins pe patul de spital.

Farmacist primar cu experiență, Janeta Păduraru lasă în urmă amintiri dintre cele mai frumoase colegilor, prietenilor și, mai ales, familiei.

Cariera sa numără peste 30 de ani, toți petrecuți în Fălticeni, în tot acest timp devenind una dintre celei mai apreciate farmaciste din oraș.

S-a făcut remarcată prin starea de spirit, având un caracter luminos, optimist și încărcat de energie.

Janeta Păduraru s-a născut pe 27 februarie 1959, în celălalt capăt de țară, la Oravița, în județul Caraș Severin.

Mahanu Design

Și-a îndreptat pașii spre Fălticeni, după primirea repartiției la absolvirea Facultății de Farmacie din Cluj-Napoca. A rămas aici să profeseze pentru restul vieții.

Colegii farmaciști transmit condoleanțe familiei îndoliate, menționând calitățile farmacistei care s-a stins la 62 de ani.

„A fost un om deosebit. Janeta Păduraru era o fire empatică și mereu dispusă să ajute. Mentor pentru generațiile mai tinere de farmaciști și un prieten devotat. Ne amintim cu drag de ea, o persoană caldă, bună și iertătoare. Dumnezeu să o ierte!”

Mamă devotată, mereu aproape de copiii săi, Șerban și Mircea, colegă deosebită, om și prieten, Janeta Păduraru a plecat la cer, alăturându-se în taină farmaciștilor destoinici care vor rămâne mereu în memoria colectivă a fălticenenilor.

Farmacista Janeta Păduraru va fi înmormântată sâmbătă, la ora 14.

Funeraliile vor avea loc la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din cartierul Tâmpești.

ȘTIRI