Fălticenenii trebuie să-și facă provizii de apă. Urmează două zile în care furnizarea apei va fi sistatăActualitate

Fălticenenii trebuie să-și facă provizii de apă. Urmează două zile în care furnizarea apei va fi sistată

       Accesări: 3212

Un oraș întreg va rămâne fără unul dintre serviciile publice de bază. Începând de luni dimineața, ACET Fălticeni va sista furnizarea apei potabile în toate cartierele din municipiu. Vor fi afectați atât consumatorii casnici, cât și agenții economici.

48 de ore nu va fi apă nu vom avea apă, iar localnicii ar fi bine să-și facă provizii.

Motivul întreruperii apei, pe 13 și 14 iulie, îl reprezintă lucrările de modernizare la bazinele de apă din cartierul Tâmpești.

Operatorul local reabilitează instalația hidraulică a rezervoarelor, lucrări prevăzute în cadrul programului „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în aglomerarea Fălticeni”.

Apa va fi oprită două zile și pentru consumatorii din comuna Fântâna Mare și Baia.

Reprezentații ACET spun că vor face tot posibilul ca furnizarea apei să fie reluată mai devreme, însă acest fapt depinde de modul cum vor decurge lucrările prevăzute.

Duminică noaptea va începe golirea rezervoarelor de apă.

Operatorul local a informat și instituțiile, Primăria Fălticeni, Detașamentul de Pompieri Fălticeni și Direcția de Sănătate Publică Suceava, dar și asociațiile de proprietari din Fălticeni, cu privire la măsura sistării furnizării apei în zilele de luni și marți.

ȘTIRI